DİYARBEKİRSPORLU ATLETLER 'BÖLGENİN EN HIZLILARI ' YARIŞLARINA KATILDI

Atletizmde Cheetos'un sponsorluğunda gerçekleştirilen Türkiye’nin En Hızlısı Yarışması'nın bölge seçmeleri Diyarbakır'da yapıldı. Müsabakalara Diyarbekirspor bünyesinde yeni faaliyete başlayan sporcular da katıldı.

DİYARBEKİRSPORLU ATLETLER  'BÖLGENİN EN HIZLILARI ' YARIŞLARINA KATILDI
 Atletizmde Cheetos'un sponsorluğunda gerçekleştirilen Türkiye’nin En Hızlısı Yarışması'nın bölge seçmeleri Diyarbakır'da yapıldı. Müsabakalara Diyarbekirspor  bünyesinde yeni faaliyete başlayan sporcular da katıldı.

 Seyrantepe tesislerindeki tartan pistte yapılan seçmelere 500'e yakın sporcu katıldı.İlk 3'e  giren sporculara madalyalarını alarak Türkiye finallerinde  finallerde yarışmaya hak kazandı.
  Bölge finallerinde sporcular koşunun yanında Nerf oyun alanlarında eğlendi ve sunulan çeşitli ikramlarla neşeli bir gün yaşadı.

'ZAMANLA DAHA İYİ OLACAĞIZ'

Bölge finallerine Diyarbakır, Batman, Elazığ, Siirt, Şırnak, Hakkari, Van, Bitlis, Bingöl, Tunceli, Mardin'den sporcular katıldı.

Diyarbekirspor atletizm antrenörü  Azamettin Özaydoğdu, ilk kez bu kadar önemli bir organizasyona katıldıklarına dikkat çekerek zamanla daha iyi duruma geleceklerini söyledi. Özaydoğdu,"Gelecek için çok iyi çalışmalarımız var. Bu yarışma bizim için başlangıç ve deneyim oldu. Zamanla çok iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2016, 21:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER