SİLVAN'DA PATLAMA

DİYARBAKIR Silvan'da askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Gelen son haberlere göre, 7 asker yaralandı, bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

SİLVAN'DA PATLAMA

DİYARBAKIR'da askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu biri ağır 7 asker yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır-Silvan karayolunun Oğuzlar mevkisinde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.



Patlamada biri ağır 7 asker yaralandı. Patlamanın ardından bölgeye ambulanslar sevk edildi.

Diyarbakır Valiliği tarafından açıklamada "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından öncelikle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, vatandaşlarımızın her türlü terör eylemlerinden korunması, seyahat etme haklarını rahatlıkla kullanması maksadıyla her türlü tedbir alınmaktadır. Bu tedbirler kapsamında 3 Haziran 2016 günü saat 10.25 sıralarında Silvan-Diyarbakır karayolunda yol emniyet görevinde bulunan unsurlarımızın geçişi esnasında BTÖ mensupları tarafından yola döşenen EYP ile saldırıda bulunulmuştur.

EYP ile gerçekleştirilen saldırı sonucunda, zırhlı araç içerisinde bulunan 8 personelimiz yaralanmış olup, olay yerinde yapılan ilk müdahaleyi müteakip hastaneye kaldırılarak tedaviye altına alınmışlardır" denildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER