DİYARBAKIR’IN 2 PROFESYONEL TAKIMI NERDESİNİZ ?.. ÖMER EREL, 24 MAÇTA 60 GOL ATTI

Diyarbakır Deplasmanlı 1. Amatör küme takımlarından Sanayi Sitesspor takımının golcü futbolcusu Ömer Erel (19) oynadığı 34 maçta rakip takımların filelerini 60 defa havaldırıp 6o gol attı.

DİYARBAKIR’IN 2 PROFESYONEL TAKIMI NERDESİNİZ ?..  ÖMER EREL, 24 MAÇTA 60 GOL ATTI
Diyarbakır Deplasmanlı 1. Amatör küme takımlarından  Sanayi Sitesspor takımının golcü futbolcusu Ömer Erel (19) oynadığı 34 maçta rakip takımların filelerini  60 defa havaldırıp 6o gol attı.

Diyarbakır’ın 2 profesyonel takımı  Amed Sportif Faaliyetler ile Diyarbekirspor kulupleri nerdesiniz ?

Kentinizce ki Sanayi Sitesispor  Deplasmanlı 1 Amatör küme takımında forvet oynayan oynadığı 24 maçta 60 gol atın Ömer Erel’i seyrettinizmi, seyretirdinizmi. Bu 19 yaşındaki forvet oyuncu genç sahada adeta gol kokuyor, ve bireleri üst liglere alsa karlı çıkacak. Diyarbakır’ıın iki profesyonel takımı dışarıdan  futbolcu alacaklarına amatör takımları takip etsinler Ömer Erel gibi süper futbolcuyu kadrolarına katsınlar. Diyarbakır’ın kendi değerlerine ihtiyacı vardır bunu iyi bilmeleri ve iyi anlamalırı gerekmektedir.

Diyarbakır Sanayi Setespor kulubü başkanı Ecevit Tavla,yaptığı açıklamada,  “ takımımız şampiyonluğunu büyük ölçüde ilan etmiştir. Bunuda hak etmiştik. Takımımızda Ömer Erel gibi golcülerimiz bizim takımımızı hedefine ulaştır. Çok başarılı süper bir golcü. Sanayisitesispor’da çok değerli futbolcularımız vardır. Kendilerine başarılarından ötürü teşekkür edip tebrik ediyorum “ dedi.

ÖMER EREL,” GOL ATICA MUTLU OLUYORUM”

Deplasmanlı 1. Amatör ligi Sanayi Sitesispor’un başarıl genç ve golcü futbolcusu Ömer Erel, yaptığı açıklamada, “ Ben küçüklüğümden bu yana futbol oynuyorum. Tek sevdiğin şey gol atmak oynadığım takımın başarılı olması şampiyon olmasıdır. Sanayi sitesspor’da bu sezon başından beri oynadığım maçlarad 60 gol attım. Gol atmak bana büyük zevk veriyor. Beni fazlasıyla sevindiriyor. Takımım şampıyon oldu bende gol kralı oluyorum ne mutlu bana “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2016, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER