DİYARBEKİRSPOR’UN FORMA REKLAMI ‘LİMAK’

Limak Holdin Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Diyarbekirspor’a daha önce verdiği reklam sözünü yerine getirdi. Kulübün yöneticilerini Ankara'ya davet ederek kulübün son durumu ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Özdemir'in talimatı üzerine Limak Holding yöneticileri ve Diyarbekirspor'un yöneticileri arasında reklam için görüşmeler yapıldı. Yapılan görüşmeler sonunda taraflar arasında reklam anlaşması imzalandı. Yeşil-Kırmızılı takım, bu haftadan itibaren maçlara 'Limak' yazılı forma reklamı ile çıkacak

DİYARBEKİRSPOR’UN FORMA REKLAMI ‘LİMAK’
 ‘AMACIMIZ BÖLGEDE SPORUN GELİŞMESİNE DESTEK OLMAK’

İş adamı Nihat Özdemir,Diyarbekirspor'a  verdiği desteği bu anlaşma ile sınırlı olmayacağını ifade ederek, bundan sonra da her türlü desteği vermek için elinden geleni yapacağını söyledi. Özdemir,"Amacımız reklam değil. Zaten reklama da ihtiyacımız yok. Amacımız memleketimize katkıda bulunmaktır. Konumumuz ne olursa olsun bundan sonra da elimizden gelen her türlü desteği sunacağız." dedi.

Diyarbekirspor Futbol Yatırımları A.Ş,reklam desteğinden dolayı iş adamı Özdemir’e teşekkür etti.

DİYARBEKİRSPOR’DAN ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR

Kulübün açıklamasında,”Geçmişte Diyarbakırspor'a ve bölge sporuna önemli rakamlarda maddi destek sunan Özdemir'e kulübümüze yönelik desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi reklam ücreti olarak verecekleri rakamı bağış şeklinde ödemek isteyerek her zamanki gibi mütevazi ve Diyarbekirliye yakışır tutum sergilemiş ancak kulübümüzün ısrarı ile Limak markasının formalarda yer almasını kabul etmiştir. Dileğimiz tüm iş adamları ve firmaların imkanları dahilinde bölgemizde zor şartlarda ayakta kalan kulüplere destek olması ve bölgede sporun gelişmesine katkı sunmasıdır.”denildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2015, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER