Haydi Bisiklet Sürmeye!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Nuri Zekiye Has Ortaokulu birlikte sağlıklı yaşama ve spora dikkat çekmek için “Hayat bisiklet hızında güzeldir” adıyla 11 Mayıs Cumartesi günü bisiklet turu düzenleyecek.

Haydi Bisiklet Sürmeye!
DİYARBAKIR’DA BİSİKLET TURU YAPILACAK

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Nuri Zekiye Has Ortaokulu birlikte sağlıklı yaşama ve spora dikkat çekmek için “Hayat bisiklet hızında güzeldir” adıyla 11 Mayıs Cumartesi günü bisiklet turu düzenleyecek.Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Müdürlüğü ile Nuri Zekiye Has Ortaokulu sağlıklı yaşama ve sporun önemine dikkat çekmek için 11 Mayıs Cumartesi günü saat 9.00’da Nuriye Zeki Has Ortaokulu’nda bisiklet turu başlatacak.

‘HAVA KİRLİLİĞİ YARATMIYOR’


Bisikletin hava ve gürültü kirliliği yaratmadığını, çevre dostu ulaşım aracı olduğunu belirten Spor Koordinatörü Bişar İçli, “Bisiklet aynı zamanda insanların kendilerini zinde hissetmeleri ve günlük bir spor aktivitesidir” dedi. Bisiklet turunun Bağlar Karacadağ (Sento) Caddesi’ndeki Nuri Zekiye Has Ortaokulu’nda başlayacağını belirten İçli, turun Alipar Köprüsü’nden M. Akif Ersoy, Akkoyunlu ve Ekinciler caddesini takiben Hindibaba, Ali Emiri, Dağkapı Meydanı, İnönü Bulvarı, Turistik Caddesi’nden Mardinkapı’daki Keçi Burcu’na kadar devam edeceğini söyledi. İçli, Diyarbakırlıları bisikleti ile tura davet etti.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2013, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER