Kulisleri Sallayan Önemli Bir İddia

3 yıl önce hükümet tarafından kente kazandırılan 33 bin seyirci kapasiteli dev stadyuma rağmen Diyarbakır’ın sportif anlamda eski günlerin gerisinde olması  eleştiri konusu olurken, Diyarbakırspor ruhu canlandırılarak kentin üst liglerde temsil edilmesi için çalışma yapıldığı belirtiliyor. Bu konuda yapılan çalışmaların şu an için öngörüşme düzeyinde olduğu, önümüzdeki günlerde bazı gelişmelerin yaşanmasının beklenildiği ifade ediliyor.

Kulisleri Sallayan Önemli Bir İddia

Şehir Yeni Arayış İçerisinde

Diyarbakırspor’un üst üste lig düşerek amatöre kadar gerilemesinden sonra futbolda eski günlerini arayan Diyarbakır’da 3 yıl önce hükümet tarafından kazandırılan modern ve dev stadın ardında yeniden yükselişe geçilmesinin yolları aranıyor.

Son günlerde gündeme düşen önemli bir iddiaya göre  Diyarbakırspor’un daha önce yaşattığı sinerji yeniden yaratılarak  kentin üst liglerde temsil edilmesi için çalışma yapıldığı belirtiliyor.

Farklı alternatifler üzerinde durulurken, bu konuda yapılan çalışmaların şu an için öngörüşme düzeyinde olduğu, önümüzdeki günlerde bazı gelişmelerin yaşanmasının beklenildiği ifade ediliyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER