NURULLAH EDEMEN'DEN AÇIKLAMA

Amed Sportif Faaliyetler Kulubü Başkanı Nurullah Edemen Kupa maçı öncesi açıklama yaptı

NURULLAH EDEMEN'DEN AÇIKLAMA
 Başkan Nurullah EDEMEN'DEN açıklama...

Merhaba Çok Kıymetli Amedspor Gönüllüleri.

Öncelikle bütün Amedspor ailesine güzel bir hafta diliyorum . Geçen hafta sonu grup lideri olan Keçiörengücü takımı ile zor ama bir o kadarda zevkli bir maç oynadık. Her zaman dile getirdiğim gibi “Amedspor final maçlarının takımıdır “ söylemim bir kez daha doğruluğunu kanıtlamış oldu. Öncelikle sahada ter döken ve saha kenarında takımı yöneten yüreği güzel kazanma azmi yüksek bütün ekibe sonsuz teşekkürler. Amedsporumuzun motive olunca kazanamayacağı maç yoktur diye düşünüyorum.

Yine tribünde bizi yalnız bırakmayan ve büyük bir aile olduğumuzu her şekilde sergileyen Amedspor gönüllüsü taraftarlarımıza ve direniş grubuna verdikleri destek içinde sonsuz teşekkürler. Bu zorlu maç sonrası aldığımız 3 puanın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. 

Şimdi önümüze kaldığımız yerden devam etme zamanı. Rakip yine Keçiörengücü yer yine Amedspor stadı ve amaç yine kazanmak. Ziraat Türkiye kupasında gruplara kalmak için son viraj. Amedsporumuz geçen yıl kupada yakaladığı başarıya yelken açmak için bu maçı almalı ve gruplara kalmalı. Bu önemli fırsatı kaçırmayacağız. Takım olarak buna inanmış bir şekilde hazırlıklarımız devam ediyor. Bugün yapacağımız son idmanla yarınki maç için kampa girmiş olacağız. Yüreği güzel sporcu kardeşlerim bu maçın bilincinde olup kazanmanın inancını taşıyorlar yüreklerinde ve bizimde o yüreklere olan inancımız tam. 

Bu maç hafta içi oynanacak olmasından kaynaklı seyirci sıkıntısı yaşamak istemiyoruz.
Hafta sonu değiştirdiğimiz bilet fiyatlarımızı bu maça özel bütün tribünleri 5 tl ye çektik. Bu başarının tartışmasız mimarlarından olan muhteşem taraftarımızı yine tribünlerde takımımızın yanında görmek istiyoruz. Biraz işimizden zaman çalacağız iş verenlerimizden izin alacağız ve takımımızın başarısına ortak olmak için tribündeki yerimizi alacağız diye düşünüyorum. Biz büyük camiaysak bunu başarmalıyız.

Bir süredir değişiklik yapmayı planladığımız tribün isimlerini de bu maçla birlikte kullanmaya başlıyoruz. Bugünden sonra stadımızdaki Maraton olan tribünü BEN û SEN , Kale Arkası olan tribünü HEWSEL ve Kapalı olan tribünü DİCLE olarak değişiyoruz. Stadımızda yapacağımız ek tribün çalışmaları bitince onlara da yeni isimler vererek değerli Amedspor gönüllüsü taraftarlarımızı hizmetine sunmuş olacağız.

Amedspor yönetimi olarak elimizden gelen yeniliklerimizi, değişimlerimizi ve geleceğe dair projelerimizi dur durak bilmeden yapamaya çalışıyoruz. Daha büyük, daha kurumsal bir Amedspor için her şeyi yapmaya hazırız. Daha güzel günlerde hep birlikte buluşmak dileğiyle. Sevgiyle kalın.

Amedspor Yönetim Kurulu adına;
Kulüp Başkanı 
Nurullah Edemen

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER