DİYAR’DAN TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

Diyarbekirspor,kendisi gibi zirve hedefi olan Afjet Afyonspor’la Pazar günü Seyrantepe’de yapacağı önemli maç için taraftar desteği istedi. Açıklamada,” Bu kente,bu armaya ve bu sevdaya tutkun olan tüm halkımızı,taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz.” denildi.

DİYAR’DAN TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI
 Diyarbekirspor,kendisi gibi zirve hedefi olan Afjet Afyonspor’la Pazar günü Seyrantepe’de yapacağı önemli maç için taraftar desteği istedi. Açıklamada,” Bu kente,bu armaya ve  bu sevdaya tutkun olan tüm halkımızı,taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz.” denildi.

 ‘İÇ SAHADAKİ MAÇLAR ÖNEMLİ’

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor,Pazar günü yarıştaki önemli rakiplerinden Afjet Afyonspor’u ağırlayacak. Yeşil-Kırmızılı kulübün yönetimi açıklama yaparak taraftarlardan destek istedi. Açıklamada,”Son 4 karşılaşmasında 10 puan toplamayı başararak şampiyonluk yarışında iddialı hale gelen Diyarbekirspor’umuz  bundan sonra oynayacağı tüm karşılaşmalara final gözüyle bakmaktadır. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda puan kaybetmek istemiyoruz. Önümüzdeki ilk engel 30 Ekim Pazar günü Seyrantepe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak Afjet Afyonspor karşılaşması olup bizim gibi zirve hedefi olan rakibimizi Diyarbakır’a yakışır bir centilmenlik ve misafirperverlikte ağırlayarak sahadan ise 3 puanla ayrılmayı planlıyoruz.

‘EMANETİNİZE SAHİP ÇIKIN’

Bu maç ve bundan sonra oynayacağımız tüm maçlarda taraftar desteği büyük önem taşımaktadır. Bu kente,bu armaya ve  bu sevdaya tutkun olan tüm halkımızı,taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz. Vereceğiniz manevi destek her türlü maddi destekten daha anlamlı ve kıymetli olacaktır. Bizler dahil herkes gelip geçici olup kalıcı olan Diyarbakır ismi ve markasıdır. Diyarbekirspor’un asıl sahipleri sizlersiniz. Bizler sadece sizlerden aldığımız emaneti korumakla hizmet yapmakla görevliyiz. Tüm halkımızı Afjet Afyonspor maçıyla beraber tribünleri doldurup takımlarına  tam anlamıyla sahip çıkarak emanetine sahip çıkmaya davet ediyoruz. Gün birlik,beraberlik ve dayanışma günüdür. “ ifadelerine yer verildi.

EMİR ALAGÖZ KART CEZALISI

Diyarbekirspor,30 Ekim Pazar günü oynayacağı Afjet Afyonspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Düzyurtspor maçında 4.sarı kartını gören Abdurrahman Emir Alagöz cezalı duruma düştüğü için Afjet Afyonspor maçında takımdaki yerini alamayacak. Sakatlığı devam eden Tunç Behram ve kadro dışı bırakılan Uğur Bulut da yok. Sakatlığından dolayı Düzyurtspor maçında forma giyemeyen Cenk Sarıtaş’ın durumu hafta sonuna kadar belli olacak.

 HABER: HABERYİRMİBİR

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER