Özyazanlar İçin Azrail Tepkisi

Sarıyer Teknik direktörü Turhan Yazanlar'ın uğradığı saldırıya Diyarbakırspor Azrailler Grubundan sert tepki geldi.

Özyazanlar İçin Azrail Tepkisi

 

Sarıyer Futbol takımı kaleci antrenörü Erdal Ergörmüş'ün sosyal medya hesabındanIŞİD'e tepki göstermek için paylaştığı mesajlara "PYD yanlısı" olduğu iddiasıyla tepki gösteren Sarıyer taraftarları tesislere gitti.

Kızgın taraftarlarla konuşmak için dışarı çıkan geçtiğimiz yıl Diyarbakır Büyükşehir Beleidyespor'u çalıştıran Turhan Özyazanlar yumruklandı, hastanelik oldu. Turhan Yazanlar'ın yumruklanma olayına Diyarbakırlı taraftarla çok sert tepki gösterdiler.Türkiye'nin önde gelen Taraftar Gruplarından Azrailler Yazanlar'a yapılan bu iğrenç saldırıyı kınayarak, bunu yapanların yanlarına kar kalmaması için yetkilileri göreve davet ettiler.

"ÖNCE İNSAN OLUN"

Azrailler Yönetimi adına konuşan Başkan Ramazan Tugay, Turhan Yazanlar gibi bir beyefendi, duruşuyla, insanlığıyla örnek bir spor adamına yapılan bu iğrenç saldırı karşısında spor camiasının ayaklanması gerektiğini belirtti. Tugay: "Bunlara insan demek bile içimizden gelmiyor, bu nasıl bir vahşettir ki, bu değerli insana hocamız Turhan Yazanlar'a yapılan bu iğrenç saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bunu yapanların insanlığından şüphe ediyoruz. Bunların tamamı kelleci, bu ülkenin asla bütünlüğüyle ilgisi olmayan provokatör gruplardır. Biz bunlara lanet ediyoruz, bu olay Diyarbakır'da yaşanmış olsaydı emin olun bütün ülkede yer yerinden oynardı. Bu işin ne kobaniyle, ne de başka bir olayla ilgisi yok bunlar insan değil. Bu olay karşısında suskun kalanlarda aynen şeytanın askerleri gibidir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2014, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER