Seçim Tarihi Neden Açıklanmıyor?

Mayıs-Haziran aylarında yapılması gereken Diyarbakır Futbol İl Temsilciliği seçiminin henüz yapılmamış olması tepki çekmeye devam ediyor

Seçim Tarihi Neden Açıklanmıyor?
SEÇİM TARİHİ NİYE AÇIKLANMIYOR?

Mayıs-Haziran aylarında yapılması gereken Diyarbakır  Futbol İl Temsilciliği seçiminin henüz yapılmamış olması tepki çekmeye devam ediyor.Adaylardan Mehmet Altındağ,kulüplerin seçim hakkına saygısızlık yapıldığına dikkat çekerek ASKF'yi sert sözlerle eleştirdi.

"Demokratik Seçimden Niye Korkuyorsunuz?"

Demokratik Seçimden ve Adaletten  korkmayın sizede lazım olur.
    İlimizde bugüne kadar 2 yılda bir genelde haziran ayında yapılan Futbol il Temsilciliği seçimi yapılmadığı gibi tarihinin dahi belli olmaması Spor  camiasında tepkilere yol açmaktadır.

"Neden Topu Federasyona Atıyorsunuz?"

   Bu güne kadar maçlar oynanıyordu diye zaman kazanıyordunuz maçlar bitti şimdi neyi bekliyorsunuz Soranlara TFF karar verecek diyorsunuz 10 yıl 5 dönem yaptım her defasında seçim kararını bizler alıyorduk hiç federasyon karışmıyordu da bu güne kadar yoksa şimdi talimatlarmı değişti de bizler bilmiyoruz...

"ASKF Başkanı Diğer Adaya Oy İstiyor"

    Seçimlerde  kurumların tarafsız olmaları gerekir.Seçim tarihini belirlemiyorsunuz neden seçim çalışması yapıyorsunuz hatta  ASKF başkanı bizzat kulüpleri arayarak oy istiyor mevcut temsilci ye.. Kurumlar inandıkları  demokratik seçimlerle geldiklerine göre seçimlerden korkmamaları gerekir.  

"Eninde Sonunda Kaybedeceksiniz"

        Tüzükleri tek adamlığa göre düzenleyenler koltuklarında ilelebet oturmaya sevdalı olanlar hukuk var kural var eninde sonunda o koltukları verenler sizden geri almasınıda bilirler.Yok biz hukuka ve demokratik seçime inanıyoruz diyorsanız o zaman kulüplerin tercihlerinden korkmayın saygı duyun ve gösterin.Koltuklar kimsenin babasının malı değildir liyakata göre gelinir  ve gidilir..Yapılan işin taktiri camialara aittir.

"Geciktirme Zarar Veriyor"

      Kentin sportif anlamda ne olduğu nerede durduğu ortada iken zaman kazanma adına TFF nezdinde ki girişimlerin bireysel olarak mı yoksa ASKF yönetimi ile mi yapıldığı merak edilmektedir...Kulüplerin iradesine şekil vermek ASKF ve yönetimini yıpratır..
   Geciktirme kulüplerin 2017/2018 sezonu için programlarını  geçiktireceği gibi sezon planlaması açısından büyük sıkıntı yaşayacaklarınıda  göstermektedir.

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER