Yeni Diyar, Yeni Umut!

Yeni sezonda Y.Diyarbakırspor’a (Diyarbakırspor F.K) destek verme kararı alan Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek,Yeşil-Kırmızılı kulübün kentin yeni umudu haline geldiğini söyledi.

Yeni Diyar, Yeni Umut!

‘YENİ DİYAR KENTİN UMUDU OLDU’

Yeni sezonda Y.Diyarbakırspor’a  (Diyarbakırspor F.K) destek verme kararı alan Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek,Yeşil-Kırmızılı kulübün kentin yeni umudu haline geldiğini söyledi.

‘D.BAKIRSPOR’UN ÇIKIŞINI GERÇEKLEŞTİREBİLİR’

Diyarbakırspor’un 1975-1977 yılları arasında 3 yıl içinde 3.Lig’den 1.Lig’e çıkarak Türkiye’de bir ilki başardığını belirten İşlek,”Yeni Diyarbakırspor’dan da önce 2.Lig’e,ardından da PTT 1.Lig’e çıkarak bu başarıya ulaşmasını bekliyoruz. Tüm gücümüzle Yeni Diyarbakırspor’un yanında olacağız. Diyarbakırspor FK. adı onaylanırsa çok daha güzel olacak. Ancak kabul edilmezse Yeni Diyarbakırspor ismi de bu kenti en güzel şekilde temsil ediyor. Diyarbakırspor forması ve kaşkollarıyla tribünlerde olacağız. Biz bu yönetimin kentimize şampiyonluklar kazandıracağına inanıyoruz. Başkanımızın hedeflerini ve bunlara ulaşmak için ortaya koyduğu maddi fedakarlığı olumlu bularak destekliyoruz. Diyarbakır halkının gönlünde Yeşil-Kırmızı’nın ve Diyarbakırspor isminin anlamı ve ağırlığı büyüktür. Halkımızı,taraftarlarımızı,özellikle gençleri Yeni Diyarbakırspor’un yanında olmaya davet ediyoruz. Dernek olarak bundan sonra Y.Diyarbakırspor’un destekçisi olacağız.” dedi.

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2013, 00:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zana Demir
Zana Demir - 11 yıl Önce

Yeni Diyarbakırspor mantıklı bir seçim yapmış. diğerlerinden daha iyi bir seçimdir bu her ne kadar Sümer'i kandımış olsada.. Suç bunda değil sümerde dir.

SIRADAKİ HABER