Yeni Diyarbakırspor Çifte Bayram Yaşatmak İstiyor

Yeni Diyarbakırspor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile deplasmanda yapacağı karşılaşmayı kazanıp taraftarlarına çifte bayram yaşatmak istiyor

Yeni Diyarbakırspor Çifte Bayram Yaşatmak İstiyor
Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile deplasmanda yapacağı karşılaşmayı kazanıp taraftarlarına çifte bayram yaşatmak istiyor.

Kulüp Sportif Direktörü Vedat Tanrıverdi, yaptığı açıklamada, 13 Ekim'de deplasmanda yapacakları maçın hazırlıklarını tamamlama aşamasına geldiklerini ifade etti. Moral ve motivasyon açısından çok iyi durumda olduklarını belirten Tanrıverdi, şöyle konuştu:

"Futbolcularımıza Kayseri Şekerspor maçının galibiyet primleri ve peşinat taksitlerini de ödedik. Hedefimiz Anadolu Üsküdar 1908 Spor'u deplasmanda yenip hem çıkışımızı sürdürmek hem de taraftarlarımıza çifte bayram yaşatmaktır. Bunun için sahaya çıkacağız. Ayrıca bize destek veren ve her türlü sorunumuzu çözen Kulüp Başkanımız Fevzi İlhanlı'ya teşekkür ediyoruz."

Tanrıverdi, sakatlıkları süren Akın ve Ceyhun'un Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçında forma giyemeyeceklerini sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2013, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER