YENİ DİYAR’DA ÖDENEN PARALAR YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

3.Lig 2.Grup’ta son 12 maçında 8 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 28 puan toplayıp, yenilmezlik serisi yakalayan takımımızda her maçın ardında düzenli olarak yapılan prim ödemelerinden sonra biriken maç başı alacaklarının bir bölümü ile teknik heyetin maaşları için de ödeme yapıldı.

YENİ DİYAR’DA ÖDENEN PARALAR YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ
 Moraller süperleşti Diyarbakırspor Futbol Yatırımları A.Ş’den yapılan açıklamada, şampiyonluğa odaklanan takımımızın maddi anlamda mağdur edilmemesine özen gösterildiği vurgulandı.

'KENTİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ'
Açıklamada,”Spor kulüplerinin borç batağında olduğu, maddi krizle boğuştuğu ve mensuplarına ödeme yapmakta zorlandığı bir dönemden geçiyoruz. Borçsuz yapısı ile geleceğe umutla bakan kulübümüzde takımın ödemelerini özveri ile gerçekleştiren ana sponsorumuz Feyzi İlhanlı’ya bir kez daha teşekkür ediyoruz. Başarılı bir dönem geçiren takımımıza her hafta düzenli yapılan prim ödemelerinden sonra futbolcuların maç başı alacakları ve teknik heyetimizin maaşları da ödenmiştir. Takımımızın hedeflediği şampiyonluğa ulaşabilmesi için gerekli maddi vecibelerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz. Şampiyonluk yolunda kentimizin ve halkımızın desteğini bekliyoruz.” denildi.

ONURSAL BAŞKANIMIZDAN TAKIMA DESTEK
Kulübümüzün ana sponsoru ve onursal başkanı Feyzi İlhanlı, takımın kalan tüm maçları kazanacağına inandığını söyledi. İlhanlı,"Diyarbakırspor markasını daha iyi yerlere taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Şimdiye kadar kimseden maddi destek istemedik ve bu değerli markayı ele ayağa, kapılara düşürmedik. Deyim yerindeyse olumsuz imajı yıktık,kimseye muhtaç etmedik. Maddi anlamda zorluklar yaşamamıza rağmen imkanlarımızı zorlayarak, çoğu zaman iş hayatımızı riske sokarak kendi kazancımızı getirip bu işe veriyoruz. Bunu yapmamızdaki tek gaye Diyarbakırspor markasını layık olduğu yere taşımak,memleketimize bu yolla hizmet etmektir.

'EL ELE VERELİM,TAKIMIMIZI ŞAMPİYON YAPALIM'
Takımın ikinci yarıdaki çıkışı tüm camiamız ve taraftarlarımız gibi bizi de mutlu ediyor. Bizim için asıl mutluluk ve başarı 2.Lig'e çıkmak olacak. Bu yolda teknik heyet ve futbolculara sonsuz güven duyuyorum. Zorlukları aşarak geldiğimiz bu noktada durmak yok yola devam diyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi bu kulübün sahibi halkımızdır,bizler onların hizmetkarıyız. Şampiyonluğa giden yolda daha fazla destek bekliyoruz. Hep beraber el ele verelim,zorlukları birlikte aşalım ve bu meşakatli yolun meyvesi olan şampiyonluğu omuz omuza vererek tadalım." dedi.

 



 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 21:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER