Beyazay Öğrencilere Yardımlarını Sürdürüyor

Beyazay Derneği Diyarbakır Şubesi, Ayten Elyesa Erdoğan Özel Eğitim ve İş Okulunda öğrenim gören öğrencilere kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu

 Beyazay Öğrencilere Yardımlarını Sürdürüyor
 

Beyazay Derneği Diyarbakır Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nezihe Kent, derneğin yönetim kurulu üyeleri Cengiz İzol , Hacer Kakı , Hakan Çoksüer, İbrahim Hakkı Yavuz ve Ferhat Fidan ile birlikte Ayten Elyesa Erdoğan Özel Eğitim ve İş Okulunda öğrenim gören öğrencilere kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.

Diyarbakır'da faaliyet gösterdiği göndün bu yana aralıksız olarak engellilere yardımlarda bulunan ve çeşitli etkinliklerle sosyal faaliyetlere de imza atan Beyazay Derneği, bu kez Ayten Elyesa Erdoğan Özel Eğitim ve İş Okulunda öğrenim gören öğrencilere yardımda bulundu.

İçerisinde kıyafet ve ayakkabı bulunan yardım paketleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nezihe Kent ve yönetim Kurulu üyeleri tarafından öğrencileri tek tek dağıtılırken, dağıtım esnasında öğrencilerin yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi. Burada kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Nezihe Kent, çocukların yüzündeki mutluluğun, kendisi için dünyanın en büyük zevki olduğunu ifade ederek, "Onlardaki o mutluluğu hiçbir şeye değişmem. Özellikle engelli çocuklarımız küçücük bile olsa onlara her dokunduğumuzda inanılmaz mutlu oluyorlar. Bizde bu yüzden onları çok daha sık aralıklarla mutlu etmeye devam edeceğiz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 00:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER