Diyarbakır'da Başbakan Erdoğan Hazırlıkları

AK Partinin Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 26 Temmuzda Diyarbakır da düzenleyeceği miting için hazırlıklar sürüyor.

Diyarbakır'da Başbakan Erdoğan Hazırlıkları
 Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanlığı Toplantı ve Konferans salonun da İstişare toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen istişare toplantısına Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, İlçe Başkanları, İl ve İçe Kadın Kolları Başkanları, İl ve ilçe gençlik kolları başkanları katıldı. Toplantının gündeminde AK Partinin Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 26 Temmuzda Diyarbakır da düzenleyeceği miting ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri yer aldı.

İstişare Toplantısında konuşan Altaç, Ak Parti Diyarbakır Teşkilatları olarak yoğun bir sürece girdiklerini belirterek, bu süreçte herkese önemli sorumluluklar düştüğünü dile getirdi. Altaç, "Bizler bugün için değil yarınlar için, ben için değil biz için, dönemimiz için değil gelecek nesillerimiz için çalışıyoruz. Teşkilatlarımız, önümüzde ki 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 12 yıl nasıl çalıştıysa bu günde aynı kararlılık ve şuur içinde çalışmalarına devam etmektedir. Bildiğiniz Cumhurbaşkanlığı seçimlerine her geçen gün yaklaşıyoruz. Biz her yönüyle seçimlere eksiksiz bir şekilde hazırlanmak istiyoruz. Bu anlamda her arkadaşımız bugünden itibaren üzerine düşen görevi yerine getirerek seçim çalışmalarını kendi ilçelerinde başarıyla yapacaklarından kuşkumuz yoktur. Ak Parti olarak elbette seçimde başarılı sonuç için uğraşıyoruz. Ama asıl amacımız, milletimizin gönlünü kazanmak ve diyar bakırımıza hizmet ermektir. İnşallah Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızı çok iyi bir şekilde ağırlayacağız. Onun Diyarbakır sevdalısı olduğunu biliyoruz. Bu anlamda biz de Diyarbakır da Başbakanımızı kucaklamaya hazırız" şeklinde konuştu. 
Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 23:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER