Diyarbakır’da Otobüs Ve Minibüs Sürücülerine Eğitim

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından trafikte en çok hata yapan minibüs ve halk otobüsü sürücülerine trafik eğitimi verildi.Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından...

Diyarbakır’da Otobüs Ve Minibüs Sürücülerine Eğitim
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından trafikte en çok hata yapan minibüs ve halk otobüsü sürücülerine trafik eğitimi verildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde trafikte hata yapmayan ve başarılı olan minibüs ve otobüs sürücülerinin ödüllendirilmesinin ardından trafikte hata yapan ve ceza yiyen sürücülere de trafik eğitimi verilmeye başlandı. Yaklaşık 2 gün sürecek eğitim çerçevesinde toplu taşıma araçlarında görev yapan sürücülere, trafikte dikkat edilmesi gereken hususlar ve hata yapmadan araç kullanımı gibi konularda eğitim verileceği belirtildi. Verilen eğitimle ilgili konuşan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Seyit Cingöz, “Bilindiği üzere trafikte hata yapmayan işini layığı ile yerine getiren minibüs ve otobüs sürücülerine ödül olarak altın hediye etmiştik, şimdi ise tam tersini yapıyoruz trafik kurallarına uymayan hata yapan minibüs ve halk otobüsü sürücülerine eğitim veriyoruz. Amacımız hatasız sürücülerin oluşmasını sağlamak "şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2013, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER