Disiad İşgem'i Sahiplendi

Diyarbakır Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİSİAD), İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM)'i sahiplendiğini düzenlediği bir basın açıklaması ile duyurdu.Diyarbakır İŞGEM binası önünde yapılan basın açıklamasının metnini DİSİAD Başkanı...

Disiad İşgem'i Sahiplendi
Diyarbakır Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİSİAD), İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM)'i sahiplendiğini düzenlediği bir basın açıklaması ile duyurdu.

Diyarbakır İŞGEM binası önünde yapılan basın açıklamasının metnini DİSİAD Başkanı Burç Baysal okudu. Baysal, “DİSİAD; kentimizin ekonomik kalkınması için faaliyet gösteren bir grup sanayici ve işadamı tarafından 1996 yılında kurulmuş ve günümüze kadar çalışmalarını azimle yürütmüştür. Bugün yönetiminde yer aldığımız bu saygın kurumun yarınlara daha da güçlenerek ulaşması yönündeki çabalarımız devam edecektir. 2006 yılında DİSİAD ve Diyarbakır Mermerciler Derneği (DMD) ortak girişimiyle hazırlanarak, KOSGEB, Dünya Bankası ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nca “Özelleştirme Sosyal Destek Projesi” kapsamında desteklenen Diyarbakır İŞGEM projemiz 18 Mayıs 2007 tarihinde yürürlüğe girmiş ve 18 Temmuz 2009 tarihinde sona ermiştir” dedi.

Çabalarının kent kamuoyunca da çok yakından takip edildiğini aktaran Baysal, her zaman İŞGEM'i sahiplendiklerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2013, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER