Alanyaspor 0 -1 Diyarbakır BŞSK

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynadığı son 5 maçtanda 13 puan çıkaran Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor lideri kendi sahasında devirmenin hesaplarını yapıyor.

Alanyaspor 0 -1 Diyarbakır BŞSK
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynadığı son 5 maçtanda 13 puan çıkaran Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor lideri kendi sahasında devirmenin hesaplarını yapıyor.

Kendi sahasında henüz puan kaybı yaşamayan Alanyaspor 33 puanla birinci sırada yer alıyor. Son haftalarda kendini toparlayarak çıkışa geçen temsilcimiz Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor bu maçta da puan ya da puanlar almak istiyor. Maçı kazanması halinde üst sıraları iyice kızıştıracak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul,
yaptığı açıklamada hafta boyunca kötü hava koşullarında hazırlanmalarına rağmen takımda morallerin yerinde olduğunu belirterek hedeflerinin 3 puan almak olduğunu söyledi. Doğrul,” Bizim için soru işareti olan ulaşım sorunu çözüldü. Lig lideri ile zorlu bir maç oynayacağız. Hedefimiz 3 puan alıp puan farkını 6’ya indirmektir. İyi oynadığımızda yenemeyeceğimiz takım yok. Bunu Pazar günü göstereceğiz.” dedi.

Takımda herhangi sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken teknik heyetin karşılaşmaya Ofspor'u mağlup eden kadroyla başlaması bekleniyor.

Pazar günü saat 13.30 'da başlayacak olan mücadele Alanya Oba Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı  İstanbul bölgesinden Serkan Ergün yönetirken, yardımcılıklarını da Mehmet Tan ve Yunus Taşkıran yapacak.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Lider, Alanyaspor deplasmanında sahaya çıkan yeşil - kırmızılı temsilcimiz Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ilk yarıda kontrollü bir oyun ortaya koydu. Rakip kalede daha fazla tehlikeli pozisyon yakalayan temsilcimiz, girdiği pozisyonları değerlendiremedi.
İlk yarı sonucu Alanyaspor 0 - 0 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor

GOL GELDİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 80'inci dakikada kontra ataktan Serdar Deniz ile golü buldu. Deplasmanda 1-0 öne geçen ekibimiz şimdi daha sıkı savunma yaparak kontra atakla ikinci golü arayacak. 



HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2013, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER