ALT YAPI ŞAMPİYONU DSİ SPOR ÇERMİK’TE AĞIRLANDI

Son yıllarda alt yapı ve tesisleşmeye verdiği önemle birlikte Türkiye’de sportif başarının yanı sıra yetiştirdiği futbolcularla dikkat çeken DSİ Spor, Çermik spor tarafından, Çermik ‘te konuk edildi.

ALT YAPI ŞAMPİYONU DSİ SPOR ÇERMİK’TE AĞIRLANDI
 İlçe girişinde Çermik spor yönetimi ve teknik heyeti tarafından karşılanan DSİ Spor kafilesi önce Çermik ilçesinin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Gezi sonrası Çermik ilçe stadında Çermik sporla bir dostluk maçı yapan DSİ Spor centilmence ve dostça geçen karşılaşmayı 5-3 kazandı. Maç sonrası dünyaca ünlü çermik kaplıcalarını gezen DSİ Spor, gezi sonrası Helinamın Termal Tatil köyü restoranında yemeğe alındı. Yemek sonrası DSİ Spor kafilesi Diyarbakır’a uğurlandı.

Türkiye finalleri gurup maçları öncesi futbolcuların stres atmaları ve maç motivasyonlarını arttırmak için Çermik spor ile bir dostluk maçı planladıklarını ifade eden DSİ Spor Basın sözcüsü Zülküf Yakut; “Çok şirin ve sıcakkanlı insanların yaşadığı tarihi dokusu ve dünyaca ünlü kaplıcaları ile ünlü şirin bir ilçemiz olan Çermik’te çok güzel bir gün yaşadık. Oynadığımız maçın skoru önemli değil ancak kaybedeni olmayan ve kazananın sadece dostluk olduğunu buradan ifade etmek istiyorum. Bu güzelim günümüzde bizi İlçe girişinde karşılayan ve gezilerde bizlere eşlik ederek mükemmel bir misafirperverlik örneğini sergileyen Çermik spor yöneticisi Ekrem Kahraman ve Çermik spor Teknik sorumlusu Hacı Eroğlu’na çok teşekkür ediyorum. Spor sayesinde Çermik’te tanıştığımız bu güzel insanlarla dostluğumuz her daim devam edecek ve bu tür etkinlilerimizin de artarak devam edeceğini buradan belirtmek istiyorum.”Dedi.

DSİ Sporu konuk eden Çermik spor yöneticilerinden Ekrem Kahraman; “Son yıllarda alt yapıda kentimizi en iyi şekilde il dışında temsil eden DSİ Sporu, çermikte ağırlamamız bizim için şereftir. DSİ Spor Kentimizde ve bölgemizde özellikle alt yapıda örnek bir kulüp olmuştur. Biz çermik spor olarak yıllardır mücadele ettiğimiz amatör ligde zaman zaman saman alevi gibi parlayıp sönen bir ilçe takımı olarak futbolda kalıcı ve istikrarlı bir çizgi yakalayabilmemiz için Alt yapıda DSİ Sporu örnek almayı düşünüyoruz. Bu anlamda bugün misafir ettiğimiz DSİ Spor yöneticileri ve teknik heyeti ile özellikle alt yapı ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunduk. Ayrıca DSİ Spor U-19 takımı ile dostluğun ön plana çıktığı güzel bir maç yaptık. Bize çok kıymetli zamanlarını ayırıp Çermik ilçemize gelen DSİ Spor yönetimi başta Zülküf yakut olmak üzere Teknik heyet ve futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Organizasyonda bize katkı sunan Helinamın Termal Tatil köyü yönetim kurulu başkanı Hamza Öner ve bize her zaman desteğini esirgemeyen İlçe kaymakamımız Remzi Demir, Belediye başkanımız Mehmet Akdağ ve belediye yazı işleri Müdürü kâmil Şeker’e çok teşekkür ediyorum. “Dedi

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 21:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER