Altın Sporcuları Altınla Ödüllendirdi

Diyarbekirspor Kulübü, bünyesinde bu yıl açtığı ilk branşlardan biri olan Karate branşında başarıdan başarıya koşan karatecilerini ödüllendirdi.

Altın Sporcuları Altınla Ödüllendirdi
 Diyarbekirspor, Avrupa Karate Şampiyonası'nda ülkeyi, Diyarbakır'ı ve Diyarbekirspor'u temsil ederek şampiyonada altın ve gümüş madalya alan sporcularını ve hocalarını altın ile ödüllendirdi, karate sporunda başarılı tüm isimleri kendi resmi ürünlerinin satıldığı Diyarium'dan da giydirdi.

Diyarbekirspor Kulübü, bünyesinde bu yıl açtığı ilk branşlardan biri olan Karate branşında başarıdan başarıya koşan karatecilerini ödüllendirdi.

Diyarbekirspor Karate Takımı geçtiğimiz günlerde takım halinde Türkiye üçüncülüğünün ardından büyük bir başarı daha gösterdi. İsviçre'nin Basel kentinde düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonası'nda ülkeyi, Diyarbakır'ı ve Diyarbekirspor'u temsil eden sporcularından İrem Nur Yazar ile Amine Akçakmak şampiyonada altın ve gümüş madalya alarak büyük bir başarıya imza attı.

Diyarbekirspor Başarıyı Ödüllendirdi

Sporcuların bu büyük başarısını gecikmeli de olsa Diyarbekirspor Başkanı İhsan Yapıcı'nın da hazır bulunduğu Diyarium Mağazası'nda verildi. Sporcularını ve hocalarını altın ile ödüllendiren Diyarbekirspor, bu sporda başarılı olan Gençlik Spor Kulübü sporcularını da unutmadı. Diyarbekirspor kendi sporcularının yanı sıra yine karate sporunda yılı başarılı geçiren Gençlik Spor Kulübü sporcularını kendi resmi ürünlerinin satıldığı Diyarium'dan giydirdi, çeşitli hediyeler verdi.


İlhanlı'dan Başarılı Sporculara Mesaj

Onursal Başkan Fevzi İlhanlı, bizzat telefon ederek başarılı olan sporcular ile tek tek görüştü. Sporcuların başarısını tebrik eden, kutlayan İlhanlı, sporculardan başta olimpiyatlar olmak üzere Avrupa ve dünyada daha büyük başarılar beklentisini iletti. İlhanlı aynı mesajı sporcuların antrenörleri ve Diyarbekirspor salon koordinatörü Mehmet Yazar da iletti.
Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2016, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER