AMED SF İLE DİYARBEKİRSPOR’UN MAÇLARI AYNI STADTA OYNANAMAZ

Spor Toto 3.lig 3.grup takımlarından Diyarbekirspor’un maçlarını oynadığı Atatürk Stadında yeni sezon oynayıp oynamayacağı Diyarbekir’da günün konusu oldu.

AMED SF İLE DİYARBEKİRSPOR’UN MAÇLARI AYNI STADTA  OYNANAMAZ
 Spor Toto 3.lig 3.grup takımlarından Diyarbekirspor’un maçlarını oynadığı Atatürk Stadında yeni sezon oynayıp oynamayacağı  Diyarbekir’da günün konusu oldu.

Milyon nufüslü Diyarbakır ilinde 2 profesyonel takımdan birisi olan Diyarbekirspor’un 2016- 2017 sezonunda maçlarını nerede oynayacağı netlik kazanmazken. Ligin başlamasını sayılı günler kaldı. Şimdilik yetkililer Atatürk stadının yıkım kararı ile ilgili bir olumlu bir adım atmadılar. Bunun üzerine Diyarbakır Valiliği maçların oynaması için gerekli girişlere başladı.

Diyarbekirspor yönetimi stad konusunda ısrarlı olduğunu yenilerken,taraftarlar stad konunususun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyor.Bazı girişimler Diyarbekirspor’u ve Amed SF’yi aynı stada oynaması ikna ve formüller aramaya başladıkları öğrenildi. Bir çok spor adamıda Amed Sf ‘nen seyrantepe maçlarını oynadığı stad zemininin her hafta maç oynamayı kesinlikle kaldıramayacağını belirttiler. Yeşil – Kırmızılı Diyarbekirspor taraftarıda, maçlarının  yeni sezonda Atatürk stadında oynansanı istediler. Bununu için çeşitli kampanyalar başlattıklarını. Bunun içinde Cuhurbaşkanlığı'nada baş vuracaklarını belirttiler. Tek yolun bir sezon daha Diyarbekirspor’un maçlarını Atatürk stadında oluduğunu söylediler.




Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2016, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER