AMED SPORTİF’TE TRİBÜNLER DOLUYDU,TARAFTAR DESTEĞİ VARDI

Spor Toto 2.lig kırmızı gurubu takımlarından Amed Sportif’in Pazar günü sahasında oynadığı Manisaspor maçında, tribünler doluydu.

AMED SPORTİF’TE TRİBÜNLER DOLUYDU,TARAFTAR DESTEĞİ VARDI
 Spor Toto 2.lig kırmızı gurubu takımlarından Amed Sportif’in Pazar günü sahasında oynadığı Manisaspor maçında, tribünler doluydu. Taraftarlar 90 dakika boyunca olumlu destek verdiler,sonucun mağlubiyet olması üzdü.

Amed Sportif , taraftarlarını ve yönetimini üzdü. Maçta tribünleri dolduran taraftarlar ,maç boyunca takımlarının büyük destekçisi oldu. Yaptıkları yapıcı tezahüratla takımlarının 12.ci adamı oldular. Takımlarının durumuna fazlasıyla üzüldüklerini belirten bir gurup taraftar adına bir açıklama yapan Süleyman Sürer, “ Amed sportif takımı yorucu günlerden geçiyor.Sakatlıklar cezalar takıma göz açtırmadı ve açtırmıyor. Bununla birlikte kadronun tam manasıyla istenileni verememesi eklenince haliyle başarısızlık çıkıyor  ortaya.Ligin 2. Yarısında oynadığımız maçlarda ne yazikki galibiyeti yok. Puan sıralamasınad kiritik noktaya indi. Haliyle bizler taraftarları olarak çok üzüldük. Takımımızın gerçek yeri bu değil, bunu herkeste biliyor.Şimdi yine zorlu maç serisine giriyor 8 günde 3 maç oynayacağız.Lig sonuna kadar oynayacağımız maçlarda en az puan kaybına oynamalıyız maçlarımızı yoksa iyi olmaz.Çabuk toparlanmalıyız “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER