Amedspor, Tarsus'u Gözüne Kestirdi

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Pazar günü konuk edeceği Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Amedspor, Tarsus'u Gözüne Kestirdi
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Pazar günü saat 14.30'da Seyrantepe Spor Kompleksinde konuk edeceği Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

"Sahamızda puan vermek istemiyoruz"


Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, iç saha maçlarında rakiplerine puan kaptırmak istemediklerini ve bu nedenle Tarsus İdman Yurdu maçı için bütün plan ve programlarını galibiyet üstünde kurguladıklarını kaydetti.


"Takımda iyi bir hava var"

Ligde oynadıkları son 2 maçta istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını anlatan Sertaç
Küçükbayrak, "Ancak, bu duruma Tarsus İdman Yurdu maçında son vermeye çalışacağız.
Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyoruz. Takımda iyi bir hava var. Bu moral ve havayla Pazar günkü maçta sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağımızı düşünüyorum" dedi.

"Eksiklerimizi gideriyoruz"


Taraftarların Tarsus İdman Yurdu maçında ne istediğini ve sahada ne yapmak istediğini bilen bir takım izleyeceklerine dikkat çeken Küçükbayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Ligde son 2 maçta 1 puan çıkarttık. Dolayısıyla bu haftaki Tarsus İdman Yurdu maçı bizim için dönüm maçı niteliğini taşıyor. Hedefimiz mutlaka bu karşılaşmadan 3 puan almak ve çıkış yakalamaktır. Hazırlıklarımızı da galibiyet parolasıyla sürdürüyoruz. Maç gününe kadar bütün eksiklerimizi tamamlamayı ve sahaya en ideal 11'imizi sürmeyi hedefliyoruz."

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER