AMEDSPOR VE BARİKAT'DAN BASINA VE KAMUOYUNA

Kulübümüzün taraftar oluşumu olarak bilinen Barikat ve Mor Barikat tribün gruplarının ortak açıklama adı altında kulübümüzün tüzel kişiliği ve ilk günden itibaren özveri ile çalışan Amedspor için gecesini gündüzüne katarak emek veren yöneticilerimize yönelik ithamlarını içeren duyuruya karşılık bu açıklamayı yapma gereği doğmuş bulunmaktadır.

AMEDSPOR VE BARİKAT'DAN BASINA VE KAMUOYUNA
 Kulübümüzün taraftar oluşumu olarak bilinen Barikat ve Mor Barikat tribün gruplarının ortak açıklama adı altında kulübümüzün tüzel kişiliği ve ilk günden itibaren özveri ile çalışan Amedspor için gecesini gündüzüne katarak emek veren yöneticilerimize yönelik ithamlarını içeren duyuruya karşılık bu açıklamayı yapma gereği doğmuş bulunmaktadır.

Bilindiği üzere sezon başından bu yana Amedspor olma yolunda ciddi adımlar atılmaktadır. Bu minvalde kulübümüz için ciddi çalışmalar yapılmış, başta kulüp ismi olmak üzere transfer ve tesisleşme anlamında ciddi çalışmalar yapılmıştır.Bu çalışmaların neticesinde de kulübümüzün yakaladığı ivme tüm Kamuoyunun malumudur.

Sportif başarının yanı sıra kurumsallaşma anlamında da çalışmalar yapılmakta ve yarınlara kalacak bir Amedspor oluşturma çabaları da tüm hızıyla devam etmektedir. Bu çabalar doğrultusunda kendisine yurtsever diyen ancak yurtseverliği rantçı ve çıkarcı zihniyetine paravan olarak kullanan sözde yurtsever bir gruba'da sporseverleri destek misyonunun gereği olarak manevi ve dernekleşme noktasında hukiki olarak desteklerimiz olmuş idi. Ancak söz konusu gurubun bu desteği kendi çıkarcı ve rantçı amaçları doğrultusunda kullanıyor olduğunu görmemiz nedeni ile bu gruba vermiş olduğumuz desteği çekmiş bulunuyoruz.

Desteklerimizi çekmiş olmamız nedeni ile menfaatleri ve kişisel çıkarları sekteye uğramış olan bu grubun sosyal medya üzerinden yapmış olduğu karalama kampanyasının amacının da bu olduğu dikkatlerden kaçmamalıdır.Proje adı altında ticarethane açmaya ve Amedspor üzerinden rant sağlamaya çalışan bu çeteye karşı tüm halkımız dikkatli olmalıdır. Zira söz konusu gurubun belli bir merkezden yönlendirilen bir çete olduğu yakın zamanda da tüm Amed halkı ve spor kamuoyunca'da görülecektir.

Bundan sonra da umarız ki söz konusu rantçı zihniyet sözde boykot sözünde durur ve halkın tribünlerini daha fazla kirletmeyerek gerçek "Amed ve Amedspor" severlerine daha fazla yer açarlar.

Anlatılan sebeplerle söz konusu çeteci ve rantçı güruhun açıklamalarına itibar etmemekle birlikte, oluşabilecek algı kirliliğine mahal vermemek için bu açıklamayı değerli Amed halkına ve spor kamuoyuna sunma zaruriyeti hasıl olmuştur.

Saygılarımızla.

AMEDSPOR YÖNETİM KURULU


.....................
BARİKAT GRUBUNDAN AÇIKLAMA

BASINA VE KAMUOYUNA 

Rantçı çete diye itham edilen bizler halkın yurtsever evlatları olarak asla tekçi zihniyetinize geçit vermeyeceğiz.

Amedspor isminin gündeme oturması ile birlikte içerde dışarda 2 sezondur bir çok zorluğa rağmen verdiğimiz destekler geliştirdiğimiz tribün anlayışı halkımızın ve Türkiye Avrupa spor kamuoyunun ilgi alakasını Amedspor üzerine toplamıştır. Bu gelişim ve büyüme devamında yoğun uğraşlar sonucu bir projeye dönüşmüş Amedsporun mevcut yönetimiyle görüşmelerimiz olmuştur bu bağlamda... Sizlere sunduğumuz ve yönetiminiz tarafından kabul gören halka olan sorumluluklarınız ve halk takımı misyonunu içinde barındıran projeyi daha sonra maddi kaygılarınızı gözeterek reddetmeniz yalanlamanız sonucu oluşan boykot kararını böyle aslı astarı olmayan yurtsever duruşun dışında karalayıcı bir boyuta taşımanız halktan korktuğunuzun kanıtıdır!

Halkımız iyi bilsinki Amed ve Amedspor ismi Kurdistan halkının değeridir kimsenin tekelinde olmayacaktır geçmiş ve gelecek zaman herşeyin göstergesi olacaktır.

Rant çıkar çeteleri nerededir kimdir geçmişten bugüne ne yapmıştır bütün bunları halkımızın önüne koyup kararı yurtsever halkımıza bırakacağız.

Yurtsever taraftarlar birliği Barikat Mor Barikat


Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER