AMEDSPOR VE DİYARBEKİRSPOR’UN LİG SERÜVENİ BAŞLIYOR

Diyarbakır takımlarının 2018-2019 sezonu serüveni Pazar günü başlıyor. Amedspor, deplasmanda Samsunspor’la karşılaşacak. Diyarbekirspor ise Diyarbakır Seyrantepe Stadı’nda Gölcükspor’u ağırlayacak.

AMEDSPOR VE DİYARBEKİRSPOR’UN LİG SERÜVENİ BAŞLIYOR
 Samsun-Amed Maçında Naklen Yayın Var

2.Lig Beyaz Grup’ta yer alan ve yeni transferlerin lisans işlemlerini son anda TFF’ye para yatırarak çıkarmayı başaran Amedspor, bu sabah Ankara aktarmalı uçak seferiyle Samsun’a gitti. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda Pazar günü saat 20.00’da başlayacak maçı Ankara bölgesi hakemi Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Maçı,uyduda yayın yapan Haberaks TV canlı yayınlayacak.

Samsun’da Tanıdık Simalar Dikkat Çekiyor

Samsunspor’u,Amedspor’un eski teknik direktörü Taner Taşkın çalıştırıyor. Amedspor’un eski futbolcularından Şahin Şafakoğlu  ve Okan Dernek de Samsunspor formasıyla bu gece eski takımlarına karşı forma giyecek.

Samsunspor ve Amedspor, ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya gelecek.

 

Diyarbekirspor’un Rakibi Gölcükspor

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk hedefiyle sezona hazırlanan Diyarbekirspor, ilk lig sınavında Gölcükspor’la karşılaşacak. Yeni Diyarbakır stadındaki bakım çalışmaları devam ettiği için Seyrantepe’ye alınan mücadele saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı,Mersin bölgesi hakemi Oğuzhan Aksun yönetecek.

İki takım Pazar günü  7.randevularına çıkacak. Geride kalan 6 maçın 3’ünğü kazanıp 3’ünde berabere kalan Diyarbekirspor, bugüne kadar rakibine hiç yenilmedi. Geçen sezon Diyarbakır’da 3-2 kazanan Diyarbekirspor, deplasmandan da 4-1’lik zaferle döndü.

 

Amedspor Kaosun Eşiğinden Döndü

Amedspor, tarihinin en hareketli ve zor gecelerinden birini yaşadı. Dün gece saat 24.00’da sona eren birinci transfer döneminin son dakikalarında transfer tahtasını açarak yeni transferlere lisans çıkarabildi. Transferin sona ermesine iki gün kala futbolcular idmana çıkmamış,kulüp açıklama yaparak TFF’ye olan borcun ödenmemesi halinde yeni transferlere lisans çıkarılamayacağını ifade ederek destek istemişti. Transferin son gününde de sosyal medyadan acil çağrılar yapılarak destek talep edildi.

STK’lardan toplanan paralarla transfere engel olan 700 bin TL ödenerek lisanslar çıkarıldı.Amedspor,gece saatlerinde son dakika transferi de gerçekleştirdi. Geçen sezonun ikinci yarısında Keçiörengücü’nden kiralanan forvet Muhammet Yılmaz,bu kez bonservisi ile transfer edilerek kadroya dahil edildi.

Diyarbekirspor’la olan sözleşmesini tek taraflı fesheden Yusuf Yağmur da Amedspor’la sözleşme imzalayarak lisansı çıkarıldı.

Barış Ataş

Berat Han

Emre Tekin Pınar

Ercan Çapar

Erdi Yokuşlu

Ferat Yaşar

Gökan Lekesiz

Hasan Küçcük

İlyas Akan

Mahsum İnanç

Mansur Çalar

Mehmet Erkut Şentürk

Mehmet Salih Demircan

Mehmet Sıddık İstemi

Muhammed Ali Özdemir

Muhammed Burak Taşdemir

Muhammet Yılmaz

Muhlis İstemi

Nezir Özer

Oğuz Çetinkaya

Ömer Karancı

Rıdvan Okuş

Serkan İpek

Umut Koçin

Volkan Geyik

Yiğitcan Gölboyu

Yusuf Yağmur

 

Diyarbekirspor’da Son Dakika Transferi

Diyarbekirspor, transferin son gününde Osmanlıspor’dan orta alan oyuncusu Selman Sevinç ve daha önce anlaşmaya vardığı İstanbulspor’un forvet oyuncusu Aziz Ceylan ile resmi sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada,”Takımımız İstanbulspor'dan Fervet oyuncusu Aziz Ceylan  ve Osmanlıspor'dan orta saha oyucusu Selman Sevinç’i  transfer etti.Aziz Ceylan  profesyonel futbol kariyerine Fenerbahçe'de başladı. Altay, Turgutluspor, Karacabey Belediyespor ve İstanbulspor formalarını terletti. Bu sezon Diyarbekirspor'umuzun formasını terletecek olan Aziz Ceylan'ın kariyerinde 94 golü bulunmaktadır” ifadelerine yer verildi.

 

Listede 23 Futbolcu Var

Diyarbekirspor’un TFF kayıtlarında 23 sözleşmeli futbolcusu bulunuyor.

 Ahmet Özer 

 Ali Alper Doğan 

 Aykut Çift 

 Aziz Ceylan (Kiralık Geldiği Takım: İstanbulspor A.Ş. ) 

 Emre Pehlivan 

 Emre Tosun 

 Erman Taşkın 

 Fikret Topaloğlu 

 Gökhan Köseoğlu 

 Gökhan Ünver 

 Gökhan Yenigün 

 İbrahim Has 

 İhsan Turgut Kırveli 

 Mustafa Aydoğdu 

 Osman Bayrak 

 Özgür Kedikli 

 Saffet Gurur Yazar 

 Sedat Dursun (Kiralık Geldiği Takım: Bursaspor ) 

 Sefacan Taşkolu 

 Selman Sevinç 

 Tolga Şahin (Kiralık Geldiği Takım: İstanbulspor A.Ş. ) 

 Tuğay Adamcıl 

 Umut Dilek 

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2018, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER