AMEDSPOR,PENDİKSPOR KARŞISINDA

Amedspor,referandum nedeniyle bugün oynanacak maçta Seyrantepe Stadı’nda Pendikspor’u ağırlayacak. Hedef,3 puan alıp şampiyonluk şansını son 2 haftaya taşımak.

AMEDSPOR,PENDİKSPOR KARŞISINDA
 Amedspor,referandum nedeniyle bugün oynanacak maçta  Seyrantepe Stadı’nda Pendikspor’u ağırlayacak. Hedef,3 puan alıp şampiyonluk şansını son 2 haftaya taşımak.

 

 

Tek Hedef 3 Puan Almak

2.Lig ve 3.Lig’de 32.hafta maçları,16 Nisan Pazar günü yapılacak referandum nedeniyle bugün oynanacak. Şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor,kendi sahasında  Pendikspor’la karşılaşacak. Lider İstanbulspor da aynı saatte başlayacak karşılaşmada kendi sahasında Ofspor’la karşı karşıya gelecek. Liderin 2 puan gerisinde yer alan Amedspor,ligde rahat konumda bulunan Pendikspor’u yenerek şampiyonluk şansını son 2 haftaya taşımanın hesaplarını yapıyor.

 

Deniz Naki ve Murat Yılmaz’sız

Son 8 maçında 5 galibiyet ve 3 beraberlik alarak yenilmeyen Amedspor’da moral ve motivasyonun üst seviyede olduğu belirtilirken,cezası devam eden Deniz Naki,sakatlığı devam eden Murat Yılmaz ve takımdan ayrılan kaleci Kazım dışında eksik bulunmuyor.

Karşılaşmanın biletleri Ceylan AVM’de bulunan Amed Store’de satışa sunuldu. Kalan biletlerin bugün Seyrantepe Stadı’nda satılacağı kaydedildi. Maçın biletleri 10,15,20,50 ve 100 TL gibi rakamlarla satılıyor.

 

Maçın Hakemleri İzmir’den

Saat 15.00’da başlayacak maçta İzmir bölgesi hakemleri görev yapacak. Ferhan Kestanlıoğlu’nun orta hakemliğindeki mücadelede Can Savaşan ve Hüseyin Aylak yardımcı,Özgür Sepin de 4.hakemlik görevini yerine getirecek.

Amedspor,kendi sahasındaki 15 maçta 12 galibiyet,2 beraberlik ev 1 yenilgi alarak topladığı 38 puanla iç sahada en başarılı takım oldu. Pendikspor ise 15 deplasman maçında 4 galibiyet,2 beraberlik ve 9 yenilgi alarak 14 puan topladı.

İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçta Pendikspor,Amedspor’u 3-0 mağlup etmişti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2017, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER