DİYAR HAZIR KITA

Diyarbekirspor,Play-Off çeyrek final ilk maçında Perşembe günü karşılaşacağı Darıca Gençlerbirliği'ni avantajlı bir sonuçla yenerek ikinci maça daha rahat çıkmak istiyor.

DİYAR HAZIR KITA

3.Lig 3.Grup’ta normal sezonu 4.sırada tamamlayarak bu ligdeki 4.sezonunda da Play-Off’a kalan Diyarbekirspor,4 Mayıs Perşembe günü kendi sahasında Darıca Gençlerbirliği ile yapacağı Play-Off çeyrek final ilk maçına odaklandı. Takımda sakat futbolcuların iyileşmesi teknik heyeti mutlu ederken,biriken maç başı alacakları ile ilgili takıma ödeme yapılması da moral ve motivasyonu artırdı. Yönetimin ayrıca şampiyonluk primini açıklaması ve sezon içerisinde kesilen cezaların şampiyon olunması halinde futbolculara geri ödeneceğini açıklaması da ekstra motivasyon oldu.

Bu arada tribünlerin dolması ve takıma tam destek verilmesi için de sık sık taraftarlara çağrı yapılıyor. Bilet fiyatları tüm tribünler için 5 TL olarak açıklandı.

 ÖZDIRAZ'A YUMURTA BANYOSU

Diyarbekirspor’da takımın tecrübeli futbolcularından  Mehmet Özdıraz için doğum günü kutlaması yapıldı. Neşeli bir ortamda gerçekleşen kutlamada takım arkadaşları tarafından Mehmet Özdıraz'a deyim yerindeyse yumurta ve un banyosu yapıldı. Önce neye uğradığını şaşıran Mehmet,daha sonra takım arkadaşlarına ve kulüp çalışanlarına bu jest için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2017, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER