AMEDSPOR YARI FİNALE YAKIN

Sivas Belediyespor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Amedspor,Pazartesi günü taraftarlarının desteği ile turu geçerek yarı finale kalmak istiyor.

AMEDSPOR YARI FİNALE YAKIN

2.Lig Beyaz Grup’ta Play-Off çeyrek final ilk maçında Sivas Belediyespor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Amedspor,turu Diyarbakır’daki rövanş maçına bıraktı. Manisa bölgesi hakemi Çağatay Şahan’ın verdiği tartışmalı penaltı kararıyla 1-0 yenik duruma düşen,ikinci yarıda Deniz Naki’nin golüyle eşitliği sağlayan ancak 10 kişi kalan rakibi karşısında üstünlük golünü bulamayan Amedspor,deplasmanda attığı gol nedeniyle tur için avantaj sağladı. Maçın ardında karayolu ile Diyarbakır’a dönen Amedspor,Pazartesi günü kendi sahasında Sivas ekibi ile yapacağı rövanş maçına odaklandı.

 

TUR ŞANSI ÇOK YÜKSEK

Amedspor,her türlü galibiyet ve 0-0’da yarı finale yükselen taraf olacak. 1-1’de maç uzatmaya gidecek,uzatmada da 1-1 bozulmazsa turu geçen takımı seri penaltı atışları belirleyecek. Her türlü yenilgi ve 1-1 üzeri beraberliklerde turu Sivas Belediyespor geçecek.

Amedspor’un olası yarı finaldeki rakibi olmaya en yakın takım B.B Erzurumspor. Çeyrek final ilk maçında Kocaeli Birlikspor’u deplasmanda 2-1 yenen Erzurum ekibi,Pazartesi günü Erzurum’da yapacağı rövanş maçı için büyük avantaj sağladı.

 YARI FİNALDE RAKİP ERZURUM GİBİ

Pazartesi günü oynanacak Amedspor-Sivas Belediyespor ve B.B Erzurumspor-Kocaeli Birlikspor maçları sonunda turu geçen takımlar yarı finalde eşleşecek. Çift maç üzerinde oynanacak yarı final maçları sonunda turu geçen takım Kırmızı Grup birincisi ile final oynayacak ve tarafsız sahada yapılacak final maçını kazanan takım TFF 1.Lig’e yükselecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER