HAYDİ AMED YARI FİNALE

Amedspor, 1-1'in rövanşında bugün Sivas Belediyespor'u ağırlayacak. Seyrantepe Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçta 0-0 ve her türlü galibiyet yarı finali getirecek.

HAYDİ AMED YARI FİNALE
 Amedspor,Play-Off çeyrek final rövanşında Sivas Belediyespor’u ağırlıyor. Seyrantepe Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maçta her türlü galibiyet ve 0-0’lık sonuç yarı finali getirecek.

 TEK HEDEF YARI FİNALE UZANMAK

2.Lig Beyaz Grup’ta Play-Off çeyrek final rövanş maçları bugün yapılacak. Perşembe günü Sivas’ta oynanan maçta rakibi ile 1-1 berabere kalarak evine avantajlı dönen Amedspor,bugün Sivas Belediyespor’u kendi sahasında ağırlayacak. Seyrantepe Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maç öncesinde sakatlığı devam eden Murat Yılmaz dışında eksik futbolcusu olmayan Amedspor,tür için gerekli olan galibiyet veya 0-0’lık sonuca ulaşarak yarı finale kalmak istiyor. 90 dakikalık sürenin 1-1 sonuçlanması halinde maç uzatmaya gidecek,orada da 1-1 bozulmazsa turu geçen takımı penaltı atışları belirleyecek. Sivas Belediyespor’un her türlü galibiyetinde ise Sivas ekibi yarı finale çıkacak.

 BİLETLERİN TAMAMI KISA SÜREDE TÜKENDİ

Amedspor-Sivas Belediyespor karşılaşması için Amed Store’de erken satışa sunulan biletlerin tükendiği bildirildi. Bugünkü maça hafta içi olmasına rağmen taraftarlar yoğun ilgi gösterdi ve biletler kısa sürede satıldı.

Sosyal medyada yapılan paylaşım ve uyarılarda taraftarlar olası provokasyonlara karşı da uyarıldı. Herkesten provokatif eylemlere dikkat etmesi istendi. Her hangi bir olayda saha kapatma cezası geleceği ve yarı finalde Diyarbakır’da yapılması gereken rövanş maçının tehlikeye gireceği hatırlatıldı.

 MAÇIN HAKEMİ AYDIN’DAN BAHATTİN ŞİMŞEK

Bugünkü maç aynı zamanda iki takımın son 2 sezondaki 6.kapışması olacak. Geçen sezon Dyarbakır’daki maçı Amedspor 2-1 ve Sivas’taki maçı Sivas Belediyespor 2-1 kazandı. Bu sezon Diyarbakır’da 2-1 kazanan Amedspor,Sivas’taki normal lig ve Play-Off’taki iki maçtan da 1-1’lik sonuçlarla ayrıldı.

Karşılaşmayı Aydın bölgesi A klasman hakemi Bahattin Şimşek yönetecek. İstanbul’dan Bahtiyar Birinci ve Aydın’dan Kamil Çetin yardımcı,İstanbul’dan Serkan Ergün de 4.hakemlik yapacak.

 

AMEDSPOR İÇ SAHADA RAKİP TANIMIYOR

 Amedspor,bu sezon kendi sahasında oynadığı 17 lig maçında 14 galibiyet,2 beraberlik ve 1 beraberlik alıp 44 puan toplarken bu alanda rakiplerinin adeta kabusu oldu. İç sahada 29 gol atan Amedspor kendi sahasında sadece 13 gol gördü.

Sivas Belediyespor ise 17 deplasman maçında 5 galibiyet,7 beraberlik ve 7 yenilgi alarak 22 puan toplarken,17 gol atıp 17 gol yedi.

Perşembe günü Sivas’ta oynanan maçta kırmızı kart gören Sivas Belediyespor’lu Adem Gökçe bugünkü maçta forma giyemeyecek.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2017, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER