İSTANBUL'A AKIN ETME ZAMANI

Futbol Federasyonu, daha önce Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacağını açıkladığı Diyarbekirspor-Sakaryaspor 3.Lig 3.Grup final maçını İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’na aldı. Maçın başlama saati 15.00 olarak açıklandı.

İSTANBUL'A AKIN ETME ZAMANI
 HAYDİ HERKES OLİMPİYATA

3.Lig 3.Grup Play-Off finalini Ankara 19 Mayıs Stadı’na alan Futbol Federasyonu,daha sonra geri adım attı. Federasyon,daha sonra karar değiştirerek Diyarbekirspor ile Sakaryaspor arasındaki maçın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’na alınmasını kararlaştırdı. Diyarbekirspor cephesinden gelen tepkilerin bu kararın alınmasında etkili olduğu öğrenildi. Karşılaşma 14 Mayıs Pazar günü saat 15.00’da başlayacak. Maçı kazanan takım adını 2.Lig’e yazdıracak.

 

TARAFTARA OTOBÜS TAHSİS EDİN

Maçın Ankara’dan İstanbul’a alınması İstanbul ve Marmara’da taraftar avantajı olan Diyarbekirspor cephesini sevindirdi.

Kararın ardında sosyal medyada büyük bir hareketlilik yaşandı. Yapılan paylaşımlarda İstanbul ve Marmara bölgesinde yaşayan Diyarbakırlılar ile Doğu ve Güneydoğulular maça davet edildi. Yapılan paylaşımlarda kent yöneticileri,STK’lar,odalar,vakıflar ve iş çevrelerinden İstanbul’a gidecek taraftarlar için ücretsiz araç tahsis etmeleri istendi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2017, 01:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER