ERZURUM MU KOCAELİ Mİ?

Amedspor'un olası yarı finaldeki rakibi de bugün belli olacak. Avantaj Erzurumspor'dan yana.

ERZURUM MU KOCAELİ Mİ?
 Amedspor’un olası yarı finaldeki rakibi bugün belli olacak. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ,kendi sahasında Kocaeli Birlikspor’u ağırlayacak. Kazım Karabekir Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemi Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

Perşembe günü Kocaeli’nde oynanan çeyrek final ilk maçını B.B Erzurumspor 2-1 kazanmıştı. Her türlü galibiyet,beraberlik ve 1-0’lık yenilgilerde Erzurum ekibi tur atlayacak. Kocaeli Birlikspor’a ise iki ve üzeri farklı galibiyetler  ile  3-2,4-3 ve üzeri tek farklı galibiyetler şart. Kocaeli ekibinin 90 dakikayı 2-1 önde tamamlaması halinde maç uzatmaya gidecek,uzatmada da 2-1 bozulmadığı takdirde turu geçen takımı penaltı atışları belirleyecek.

 AMED,YARI FİNALDE İLK MAÇI DEPLASMANDA YAPACAK

B.B Erzurumspor-Kocaeli Birlikspor eşleşmesinde turu geçen takım Amedspor-Sivas Belediyespor eşleşmesinde turu geçen takımla yarı finalde eşleşecek. Yarı finalde ilk maçlar 12 Mayıs Cuma günü B.B Erzurumspor-Kocaeli Birlik eşleşmesinde turu geçen takımın sahasında,rövanşı da 16 Mayıs Salı günü Amedspor-Sivas Belediyespor eşleşmesinde turu geçen takımın sahasında yapılacak.

Yani Amedspor yarı finale kalırsa yarı final ilk maçını deplasmanda ve rövanşı Diyarbakır’da oynama avantajına sahip olacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2017, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER