AMEDSPOR’UN YOĞUN DÖNEMİ

2.Lig Beyaz Grup’ta son iki maçını deplasmanda Pendikspor’a 3-0 ve kendi sahasında Hacettepespor’a 5-2 yenilerek liderlikten düşen Amedspor’da yoğun maç dönemi devam ediypr.

AMEDSPOR’UN YOĞUN DÖNEMİ
 Amedspor,14 günde 4 maça çıkacak. Yarın (Perşembe) Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2.hafta maçında Fenerbahçe’yi ağırladıktan sonra 18 Aralık Pazar günü deplasmanda ilk yarının son hafta lig maçında Kahramanmaraşspor’la karşılaşacak olan Amedspor,22 Aralık’ta Diyarbakır’da ve 29 Aralık’ta da Ankara’da Gençlerbirliği ile kupanın 3.ve 4.hafta maçlarını oynayarak 2016 yılını tamamlayacak.

 

YARIN FENERBAHÇE MAÇI VAR

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk hafta maçında deplasmanda Menemen Belediyespor’a 2-1 yenilen Amedspor,ilk haftada evinde Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilen Fenerbahçe’ye karşı yarın  ilk puan veya puanları arayacak. Seyrantepe Stadı’nda saat 14.15’te başlayacak maçı  kupanın yayıncı kuruluşu ATV’nin geçtiğimiz günlerde yayına başlayan  spor kanalı A 2 Tv kanalı canlı ekrana getirecek.

Eskişehir bölgesi hakemi Suat Arslanboğa’nın yöneteceği maçın yardımcı hakemleri Mehmet Cem Hanoğlu (Hatay) ve Uybar Bebek (Ordu). Maçın 4.hakemi ise Ankara’dan Özgüç Türkalp.

 

BAYIK GEÇİCİ HOCA,KONGRE KARARI ALINDI

Teknik sorumlu  Sertaç Küçükbayrak’ın istifasından sonra takımın başına geçici olarak Recep Bayık getirildi. Küçükbayrak’ın Pro Lisans diploması olmadığı için sezon başında Amedspor’la teknik direktörlük sözleşmesi imzalayan Bayık,yeni teknik heyet belli olana kadar takımı çalıştıracak. 

Yönetim yaşanan maddi sorunları aşmak ve daha güçlü bir yönetimin önünü açmak amacıyla olağanüstü kongre kararı aldı. 28 Aralık Çarşamba günü  saat 12’de DESOB binasında yapılacak kongrede çoğunluk sağlanamazsa ikincisi 4 Ocak Çarşamba günü aynı saat ve aynı yerde yapılacak.

 

DENİZ NAKİ VE KULÜP PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Hacettepespor maçında gereksiz şekilde kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bıraktığı için eleştirilere maruz kalan Deniz Naki’ye bir kötü haber de TFF’den geldi. TFF Hukuk Müşavirliği, maçta görev yapan hakem ve gözlemci raporu üzerine Deniz’i tedbirli olarak PFDK’ya sevk etti. Amedspor kulübü de Hacettepespor maçında taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle PFDK’ya sevk edildi. Cezalar yarın  belli olacak.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 20:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER