Azrailler Grubu Türkiye'de Fark Yaratıyor

3.Lig 3. Grupta Mücadele eden Diyarbakırspor Pazar Günü oynayacağı Şeker spor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Diyarbakır taraftar grubu Azrailler'de boş durmuyor.

Azrailler Grubu Türkiye'de Fark Yaratıyor
3. Ligini Şampiyonluk adayı Diyarbakırspor Teknik Direktör Hıdır Akbaş nezaretinde antrenmanlarına devam ediyor.

Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Ankara ekibi Şeker karşısında mutlak galibiyet hedefi ile hazırlanan Diyarbakırspor Sezonun ilk yarısında Şekeri deplasmanda 1-0 yenerek önemli bir deplasman galibiyeti getirmişti.

Diyarbakırspor Taraftar gurubu Azrailler'de boş durmuyor.

Sosyal Medya üzerinde yaptıkları etkinliklerle taraftarları maça davet eden grup özellikle Maraton tribünlerinde yaptıkları tribün şovları ve Sosyal konularda gösterdikleri tavırla taraftarlar arasında fark yaratıyor. 3. Ligde mücadele eden bir takıma göre müthiş bir taraftar desteği alan Diyarbakırspor özellikle Azrailler grubu hem içerde hemde deplasmanlarda yaptıkları organizasyonlarla Diyarbakırspor'u yanlız bırakmıyor.

Her maç alınana iyi sonuçlarla beraber Diyarbakırspor'un taraftar sayısındada yükselme görülüyor. Tribünlerin dolması ve gençlerin takıma ilgi duymalarında Azrailler Grubunun yönetici kadrosunun büyük emekleri var. 

Pazar Günü Şeker Karşısında da Diyarbakırspor'u destekleyecek Azrailler Grubu özellikle geçen hafta vefat eden Kaleci Antrenörü Öner Piroğlu için tribünlerde organizasyon gerçekleştirecek.


HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER