Bağlar Belediyespor Kırklareli Belediyespor Basketbol Takımı’nı 87-69 yendi.

Bağlar Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Bölgesel Basketbol Ligi 2. turunda sahasında karşılaştığı Kırklareli Belediyespor Basketbol Takımı’nı 87-69 yendi.

Bağlar Belediyespor Kırklareli Belediyespor Basketbol Takımı’nı 87-69 yendi.
 Bağlar Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Bölgesel Basketbol Ligi 2. turunda sahasında karşılaştığı Kırklareli Belediyespor Basketbol Takımı'nı 87-69 yendi.

Bağlar Belediyespor, Türkiye Bölgesel Basketbol Ligi 2. turundaki 6. maçında sahasında Kırklareli Belediyespor'u 87-69 yenerek, zorlu bir galibiyete imza attı. Bağlar Belediyesi Spor Salonu'nda oynanan maçı Bağlar Belediyespor Eşbaşkanı Şenay Pektaş, meclis üyeleri ve çok sayıda seyirci izledi.

"ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPIYORUZ"

Üçüncü lige yükselmek için alınan galibiyetin önemli olduğunu ifade eden Bağlar Belediyespor Antrenörü Özgür Büyük, "Biz kendi sahamızda elimizden geldiğince maç vermemeye çalışıyoruz. Deplasmanda da savaşıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Hep beraber lütfen bu takıma sahip çıkalım. Bu takım Diyarbakır'ın takımı,Türkiye bizi böyle tanıyor. Gelen bütün seyircilere ayrıca takım antrenörü olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Güzel bir maç çıkardık. Emeği geçen basketbolcuları da tebrik ediyorum" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2015, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER