Başkan İlhanlı'dan Diyarbakırspor’un Sponsoruna Forma

Daha önceden sponsorluk anlaşması imzalanan ve Hollanda merkezli gıda ve otomotiv şirketi olarak faaliyet gösteren BETON VOLKAN A.Ş.’nin sahibi ve ailesi Diyarbakırspor Gölcükspor maçını izledi.

Başkan İlhanlı'dan Diyarbakırspor’un Sponsoruna Forma

 Diyarbakırspor’un Sponsoruna Forma

Daha önceden sponsorluk anlaşması imzalanan ve Hollanda merkezli gıda ve otomotiv şirketi olarak faaliyet gösteren BETON VOLKAN A.Ş.’nin sahibi ve ailesi Diyarbakırspor Gölcükspor maçını izledi. Kulüp başkanı Feyzi İlhanlı’nın davetlisi olarak Diyarbakır’a gelen Sponsor firma yetkililerine isimlerinin yazılı olduğu ve bütün takımın imzaladığı sırtında 21 numara yer alan Diyarbakırspor formaları hediye edildi.

Başkan Feyzi İlhanlı tarafından verilen Formalarda şirket sahibi Kerim Düzgün ve oğullarının ismi yazıyordu. Feyzi İlhanlı Beton Volkan Anonim Şirketine ve sahibi Kerim Düzgüne takıma verdikleri maddi destekten dolayı teşekkür etti.

Şirket Sahibi Kerim Düzgün ise Diyarbakırspor gibi bir markaya sponsor olmak bizim için çok büyük bir gururdur. Bizler Diyarbakırlıyız ve Avrupa’da Diyarbakırspor markasının büyüklüğünü ve değerini çok iyi biliyoruz burada Diyarbakır’da olmaktan çok mutluyuz ve inşallah Diyarbakırspor’un şampiyonluğunu da birlikte kutlayacağız dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2014, 21:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER