Maçlar Artık Radyo'dan

Sahibi ve yönetimi değişen Diyarbakır’ın köklü medya kuruluşlarından Amed Radyo, haberyirmibir ile birlikte spor yayıncılığında önemli bir atak başlattı.

Maçlar Artık Radyo'dan
AMED RADYO'DAN MAÇ YAYINLARI ATAĞI

Sahibi ve yönetimi değişen Diyarbakır’ın köklü medya kuruluşlarından Amed Radyo spor yayıncılığında önemli bir atak başlattı. Amed Radyo, spor yayıncılığında yıllardır giderilmeyen bir eksikliği gideriyor. Yeni dönemde spor yayınlarına ağırlık verme kararı alan Amed Radyo, Diyarbakır’ın profesyonel liglerdeki takımlarının maçlarını canlı yayınlarla sporseverlere ulaştıracak.

İlk olarak geçen hafta Diyarbakırspor A.Ş-Gölcükspor maçını canlı anlatımla dinleyicilerine ulaştıran Amed Radyo,bundan sonrda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Diyarbakırspor A.Ş’nin maçlarını canlı yayınlarla dakika dakika yayınlayacak.

BU HAFTAKİ MAÇLARI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ


Diyarbakır ve ilçelerinde FM 105.5 frekansında yayın yapan Amed Radyo, aynı zamanda internet üzerinden de dünyanın her yerinde dinlenebiliyor.

26 Ocak Pazar günü oynanacak Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-İskenderun D.Ç ve Yimpaş Yozgatspor-Diyarbakırspor A.Ş maçlarını dakika dakika anlatımlarla Amed Radyo’dan dinleyebilirsiniz.

HABERYİRMİBİR'DEN DE DİNLEYEBİLİRSİNİZ

Amed Radyo ile ortak yayına başlayan haberyirmibir sitesine girerek ilgili maçın linkine tıklayarak maçları canlı olarak dinleyebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2014, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER