Her Maçta Yerini Alıyor

Diyarbakır’ın ve Diyarbakırsporluların çok sevdiği bir isim olan Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan’ın aramızdan ayrılışının 14’üncü yılına girerken, Diyarbakırspor taraftarı ve Diyarbakır halkı her platformda kendisini anmaya devam ediyor.

Her Maçta Yerini Alıyor
Diyarbakır Atatürk Stadyumunda her maçı sahaya çıkış tünelinde seyreden Ali Gaffar Okkan, Diyarbakırspor A.Ş. mücadelelerinde yerinde olamasada pankartlarla kalplerde, tezahüratlar ile dillerdeki yerini almaya devam ediyor.

Diyarbakır’ın ve Diyarbakırsporluların çok sevdiği bir isim olan Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan’ın aramızdan ayrılışının 13’üncü yılına girerken, Diyarbakırspor taraftarı ve Diyarbakır halkı her platformda kendisini anmaya devam ediyor.

24 Ocak günü amansızca bir pusu ile beş görev arkadaşıyla şehit edilen Ali Gaffar Okkan’ın anısına Diyarbakır Atatürk Stadyumu’na pankart asan taraftarlar şehit Emniyet Müdürünü asla unutmayacaklarını ifade ederek her platformda kendisinden övgü, sevgi vede hasretle söz edeceklerini belirterek haberyirmibir’e açıklamalarda bulundu.
Diyarbakır halkı olarak rahmetli Emniyet Müdürünü çok özlediklerini belirten Kemal Eren isimli taraftar, ‘ Rahmetlinin mirası olan yeşil-kırmızılı çubuklu formaya sahip çıkan gencecik kardeşlerimizi görse daha da gururlanırdı Ali Gaffar Okkan. Kendisi amansız çıkarların kurbanı olsada Diyarbakır halkı ve Diyarbakırspor taraftarlarının kalbindeki yeri daimi olacaktır. İnşallah kendisinin istediği vede hayalini kurduğu Diyarbakırspor yakın zamanda hak ettiği yeri alacaktır.”

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2014, 00:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER