Bayık'lı Tatvan Bir Üst Tura Çıktı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tatvan Gençlerbirliği, kupa maçında Cizre Basraspor’u deplasmanda 2-1 ile geçerek bir üst tura adını yazdırdı.

Bayık'lı Tatvan Bir Üst Tura Çıktı
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tatvan Gençlerbirliği, kupa maçında Cizre Basraspor’u deplasmanda 2-1 ile geçerek bir üst tura adını yazdırdı.
Diyarbakırlı antrenör Recep Bayık ile Mehmet Ali Çetiner'in çalıştırdığı ve şampiyonluk hedefiyle takım kuran Tatvan Gençlerbirliği, kupada bir üst tura yükselirken, ligde de şampiyonluğu hedefliyor.

Cizre Basraspor ile deplasmanda karşılaşan Bayık’ın öğrencileri baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmada 2-1 lik skorla sahadan ayrılarak tur atlayan taraf oldu.

"HEDEFİMİZ 3. LİGE ÇIKMAKTIR"

Yeni sezonda en büyük hedeflerinin 3. lige çıkmak olduğunu belirten Kulüp Başkanı Muhsin Obalı, takımın başarılı olacağına olan inancının tam olduğunu söyledi. Yeni sezona Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turu’nda karşılaştıkları Dersim Spor galibiyetiyle başlamanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Obalı, “22 yıllık profesyonel lig hasretini gidermek için gereken her türlü çalışmayı yapıyoruz. Takımın iyi bir noktaya gelmesi için ilk aşamada yeni bir teknik direktör transferini gerçekleştirdik. Bunun yanında 20’ye yakın oyuncu transferimiz oldu. Bir nevi takımımızı baştan aşağı yeniledik. Bundan sonra hedefimiz, takımda moralleri yüksek tutup 3. Lig hedefimize ulaşmak olacak" diye konuştu.

"ÇOK İSABETLİ TRANSFERLER GERÇEKLEŞTİRDİK"

Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü Teknik Direktörü Recep Bayık ise, “Kısa dönem içerisinde yönetim kurulumuzla beraber çok isabetli transferler gerçekleştirdik. Bizim bu transferleri yapmaktaki en büyük hedefimiz 3. lige yükselmektir. Play off’a rağmen çok iyi bir takım oluşturduk. Bu sayede hem buradan hem de play off’da önümüze çıkacak olan güçlü takımları yenerek ligdeki 3. lig hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bunun içinde yönetim kurulumuzla birlikte gece gündüz demeden harıl harıl çalışıyoruz. Önümüzde lig için halen zaman var. Hazırlıklarımızı sürdürürken, hazırlık maçlarına da önem veriyoruz. Kupada da Dersim ve Cizre gibi zorlu iki rakiple karşılaştık. İkisinide iyi oyunla kazanarak ilerisi için umut verdik. Eksikliklerimiz var, onlarıda tamamlayarak lige daha hazır hale gelmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2013, 22:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER