Bilardoda Master Cup Heyecanı

Bilardo heyecanı yaşatan Master Cup, Diyarbakır’da başladı.Yenişehir arena bilardo salonunda yapılan turnuvanın açılışına Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Şükrü Kikizade, Okul Sporları Koordinatörü Akın Erim, Bilardo Federasyonu...

Bilardoda Master Cup Heyecanı
Bilardo heyecanı yaşatan Master Cup, Diyarbakır’da başladı.

Yenişehir arena bilardo salonunda yapılan turnuvanın açılışına Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Şükrü Kikizade, Okul Sporları Koordinatörü Akın Erim, Bilardo Federasyonu İl Temsilcisi İhsan Delibaş, sporcular ve çok sayıda izleyici katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Şükrü Kikizade’nin gösteri maçı alkış aldı. 96 sporcunun katılımı ile başlayan müsabakalar 4 Aralık Çarşamba günü sonra erecek. Grup formatında yapılacak ilk tur maçları sonunda gruplarında ilk 2 sırada yer alan sporcular 2. tura çıkacak. Müsabakalar 11 sayılık set üsülü ile oynanacak.2.turdan itibaren müsabakalar tek maçlı eleminasyon sistemine göre yapılacak.

Bilardo Federasyonu İl Temsilcisi İhsan Delibaş, “Bilardo sporu son yıllarda ilimizde yaygın bir şekilde yapılıyor. Her yıl ilimizde Türkiye şampiyonaları yapılıyor. Bu organizasyonlar sayesinde ilimiz Diyarbakır ‘ın tanıtımında katkıda bulunuyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2013, 02:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER