BÖLGE SPORUNUN HAMİSİ LİMAK VE ÖZDEMİR

Doğu ve Güneydoğu kulüplerine her sezon sponsor olan ve kamp masraflarını karşılayan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, bu yıl da desteğini sürdürüyor. Diyarbekirspor, devre arası kampını uluslararası standartlara uygun konforlu ve modern Limak Arcadia Otel'de yapacak.

BÖLGE SPORUNUN HAMİSİ LİMAK VE ÖZDEMİR
 Her sezon bir çok kulübe sponsor olan ve kamp masraflarını karşılayan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, bu sezon da Doğu ve Güneydoğu kulüplerinin destekçisi ve umudu oldu.

Her sezon kulüplere forma reklamı,maddi bağış ve kamp masrafları yoluyla trilyonları bulan katkı sağlayan Özdemir’in sahibi olduğu Antalya Belek’teki Limak Arcadia Otel, Diyarbekirspor’u devre arasında ücretsiz misafir edecek. İki hafta sürecek kamp çalışmaları 3 Ocak’ta başlayacak.

Limak Ve Özdemir’den Desteğe Devam

Diyarbekirspor’un devre arası kamp programı belli oldu. Antalya’nın Belek bölgesinde 3 Ocak’ta başlayacak kamp çalışmalarına daha önceki yıllarda olduğu gibi yine Limak Arcadia Otel ev sahipliği yapacak. Kamp masraflarını,yıllardır kulübün masraflarını karşılayan ve her sezon olduğu gibi bu sezon da forma sponsoru olarak maddi destek sunan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir karşılayacak. Özdemir,son 5 yılda Diyarbekirspor’un devre arası kamp masraflarını üstlendiği gibi bu sezon ve geçen sezonlarda göğüs reklamı vererek maddi kaynak desteğinde de bulundu.

 

Kulüpten Ve Taraftarlardan Teşekkür

Diyarbekirspor,kendi resmi sosyal medya hesaplarında açıklama yaparak her sezon kulübe maddi ve manevi destek olan Diyarbakırlı iş adamı Nihat Özdemir’e teşekkür etti.

Diyarbekirspor’lu taraftarlar da sosyal medyada yaptıkları paylaşım ve yorumlarda bölge sporunun destekçisi Nihat Özdemir’e teşekkür etti. Taraftarlar,Özdemir’in memleketine olan bu vefasının tüm iş adamlarına örnek olması gerektiğini dile getirdi.

 

‘Tüm İş Adamlarına Örnek Olmalı’

Taraftarlar,”Hemşerimiz sayın Nihat Özdemir,geçmişte Diyarbakırspor’a defalarca maddi kaynak aktarmış,en zor dönemlerde yardım eli uzatmış ve bunu hiçbir zaman gündeme getirmemiştir. Bununla beraber manevi anlamda da büyük desteği olmuştur. Diyarbakırspor’un yanı sıra bölgenin diğer kulüplerine de destek olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Maddi açıdan sıkıntı yaşayan bölge takımlarına her sezon sponsor oluyor,kamp masraflarını karşılıyor. Bu yıl da bunu devam ettirmiş olması memleketine olan vefasını bir kez daha ortaya koymuştur. Yaptığı yardımları hiçbir zaman dile getirmeyen sayın Özdemir’e teşekkür ediyoruz. Kendisinin bu örnek davranışı tüm iş adamlarına örnek teşkil etmelidir” ifadelerine yer verdiler.

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER