BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA 3 PUAN HESAPLARI

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Pazar günü kendi sahasında şampiyonluk adaylarından Sarıyer’i ağırlayacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 3 puan alıp alt sıralardan uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA 3 PUAN HESAPLARI
 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Pazar günü kendi sahasında şampiyonluk adaylarındanSarıyer'i ağırlayacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 3 puan alıp alt sıralardan uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

Maçla ilgili hazırlıklarını Şanlıurfa yolu üzerindeki yeni tesislerinde sürdüren DiyarbakırBüyükşehir Belediyespor, yarın yapacağı ter idmanından sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Takımda sakat olan Uğur Tülümen dışında eksik bulunmazken, futbolcular maçı izlemeye gelecek taraftarlara galibiyet sözü verdi.

TARAFTARLAR İÇİN ÜCRETSİZ OTOBÜS

Taraftarlardan destek isteyen yönetim, bilet fiyatlarını 3 lira olarak açıkladı. Yönetim bundan önceki maçlarda olduğu gibi bu maç için de ücretsiz otobüs seferleri yapılacağını açıkladı. Maça gelmek isteyen taraftarlar için Pazar günü saat 11.00'de Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Stadı önünde belediye otobüsleri hazır bekletilecek. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2014, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER