Büyükşehir Bombayı Patlattı

Sezona kötü başlayan ancak kısa sürede toparlanarak şampiyonluk düşünen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor transferde bombayı patlatıyor.

Büyükşehir Bombayı Patlattı
Diyarbakırspor'da parlayan Barış Ataş ve Abdullah Çetin'i kadrosuna katarak güçlenmek isteyen yeşil kırmızılı temsilcimiz iki futbolcuyu kampa aldı. Antalya'da 2. yarı hazırlık kampına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ilk devrenin sonlarına doğru yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor ve nokta transferler yaparak üst sıralara oynama hedefinden vazgeçmek istemiyor. Takımdan şu ana kadar 2 futbolcuyla yollar ayrılırken gerceklestirilen transferler ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kadrosunu daha da güçlendirdi.

Diyarbakırspor'da yıldızı parlayan Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu, Adanaspor ve Fethiyespor takımlarında forma giyen Barış Ataş ile yine Diyarbakırspor alt yapısından çıkan ardından Antalyaspor, Ankaragücü, Orduspor, Şanlıurfaspor son olarakta Siirtspor forması giyen tecrübeli oyuncu Abdullah Çetin'in takımın Antalya kampına katılmasıyla 2. yarıya mükemmel bir giriş yapmayı hedefleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un bu hedefler doğrultusunda transferde ince eleyip sık dokuduğu görülüyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2014, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER