Büyükşehir Tepecik Hazırlıklarını Tamamladı

Spor toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasmanda oynayacağı Tepecikspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Büyükşehir Tepecik Hazırlıklarını Tamamladı
 Lige Hatayspor mağlubiyetiyle başlayan sonraki haftada kendi evinde altay'ı yenen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, seri galibiyetlerle çıkışa geçmek istiyor. Büyükşehir Belediyespor, bugün deplasmanda karşılaşacağı Tepecikspor maçından da zaferle ayrılmayı planlıyor. Yeşil kırmızılı ekip, Tepecik maçını da kazanarak galibiyet serisi arıyor.

MORALLER ÇOK İYİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da hem Kulüp yetkilileri, hem de teknik heyet hem de sporcularda zorlu mücadele öncesinde moraller üst düzeyde. Galibiyete yakın taraf olduklarını kaydeden yetkililer, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve rakiplerini yenmeye hazır olduklarını ifade ederek, Tepecik deplasmanından 3 puanla döneceklerini kaydetti. Ligde hedefledikleri noktaya ulaşmak için Tepecik maçını galibiyetle kapatmalarının büyük önem arz ettiğini ifade eden Yetkililer, "Çıkışımızı sürdürmek ve önümüzdeki haftalara daha moralli girmek için bu maç çok önemli, bu nedenle bu maçı kazanarak son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek ve üst sıralara doğru tırmanışa geçeceğiz ve orada kalıcı olacağız" dedi.

Maçı Sayın Yönetecek

Tepecikspor ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor arasında saat 17.00'da Tepecik Belediye tesislerinde oynanacak maçı Hakem Halil Sayın yönetecek. Sayın'ın yardımcılıklarını Soner Akgün, Abdullah Bora Özkara ikilisi yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Yasin Kol yapacak. 

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2014, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER