Tepecik’ten Zafer Bekliyor

Spor toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Bugün Deplasmanda oynayacağı Tepecik spor maçından galibiyet bekliyor

Tepecik’ten Zafer Bekliyor
 Lige Hatay spor mağlubiyetiyle başlayan sonraki haftada kendi evinde Altay’ı yenen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, seri galibiyetlerle çıkışa geçmek istiyor. Büyükşehir Belediyespor, bugün Deplasmanda karşılaşacağı Tepecik spor maçından da zaferle ayrılmayı planlıyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’ da hem Kulüp yetkilileri, hem de teknik heyet hem de sporcularda zorlu mücadele öncesinde moraller üst düzeyde.

MAÇ SAAT 17.00’DA

Tepecik spor ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor arasında saat 17.00'da Tepecik Belediye tesislerinde oynanacak maçı Hakem Halil Sayın yönetecek. Sayın'ın yardımcılıklarını Soner Akgün, Abdullah Bora Özkara ikilisi yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Yasin Kol yapacak.

TAKIMDA SAKAT VE CEZALI YOK

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Demir, "Hazırlıklarımızı tamamladık. Sakat ve cezalı futbolcumuz bulunmuyor. Hafta boyunca yaptığımız idmanlar da çok yararlı oldu. Her şey istediğimiz gibi geçti. Bu maçı kazanıp hem ilk deplasman galibiyetini almak hem de üst üste ikinci maçımızı kazanmak istiyoruz." Diye konuştu. 
Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2014, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER