Büyükşehir'de Pazar Alarmı

Geçen hafta Kızılcahamamspor’u 2-1 yenerek 4 maçlık galibiyet özlemine son veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da hedef Pazarspordeplasmanından 3 puanla dönmek.

Büyükşehir'de Pazar Alarmı
DOĞRUL UMUTLU KONUŞTU

Geçen hafta Kızılcahamamspor’u 2-1 yenerek 4 maçlık galibiyet özlemine son veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da hedef Pazarspordeplasmanından 3 puanla dönmek.

Maçın hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Kırmızılı takımda Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, geçen hafta kendi sahasında oynadıklarııKızılcahamamspor maçında aldıkları galibiyet ile oyuncularının kendilerine olan güvenin artığını ifade ederek, Pazar’dan da 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.Takımının teknik direktör Turhan Özyazanlar nezaretinde yaptığı çalışmayla Pazarspor maçı hazırlıklarını sürdürdüğünü bildiren Doğrul, "Pazarspor maçına puan için çıkıyoruz. Bu maçtan galibiyetle dönmemiz sürpiz sayılmaz" diye konuştu.

DEPLASMANDA GALİBİYETE HASRET


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda galibiyete hasret.Son deplasman galibiyetini 3. Lig'de şampiyon olduğu geçen sezon 23 Mart 2012 tarihinde Sandıklıspor'u 6-0 yenerek alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, bu tarihten sonra dış sahada 3 puana hasret kaldı. Geçen sezonun son 3 deplasman maçında, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan yeşil-kırmızılı takım, bu sezon 5 deplasman maçında 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Yeşil-kırmızılılar, genel toplamda ise son 8 maçtan 3 beraberlik ve 5 yenilgi ile ayrıldı.

PAZARSPOR'A KARŞI GALİBİYETİ YOK

Öte yandan, Pazar günü Rize deplasmanında Pazarspor'la karşılaşacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, rakibiyle oynadığı resmi maçlarda kazanma başarısını gösteremedi. Pazar günü Rize ekibine karşı ilk galibiyetini almaya çalışacak olan yeşil-kırmızılı takım, daha önceki 4 maçta 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. İki takım arasında oynanan maçlarda alınan 3 beraberliğin de 2-2'lik sonuçlarla elde edilmesi ilginç bir durum oluştururken, 2011'de Pazarspor

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2013, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER