Büyükşehir'de Tek Hedef tüm maçları kazanmak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Büyükşehir'de Tek Hedef tüm maçları kazanmak
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Altınordu ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, yaptığı açıklamada, Altınordu ile sahalarında oynayacakları maçta 3 puan almak istediklerini söyledi.

Şampiyonluk mücadelesi veren rakipleriyle sahalarında yapacakları maçın büyük bir çekişmeye sahne olacağını belirten Doğrul, maçın kolay geçmeyeceğini, karşılarında ligin lideri ve şampiyonluğun en büyük adayı Altınordu'nun bulunduğunu bildirdi.

Maçı kazanmaları durumunda Play Off yarışında iddialarının artacağını kaydeden Doğrul, şöyle konuştu:

"Rakibimiz kazanırsa, hem şampiyonluk yarışında avantajlı olacak hem de liderliğini sürdürecek. Yani onlar da sahaya kazanmak için çıkacak. Cumartesi günkü karşılaşma bu sezon evimizde yapacağımız en zor müsabaka olacak. Taraftarlarımıza bu nedenle her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Onları yanımızda görmek ve takımımıza destek vermelerini istiyoruz. Bu çağrımıza taraftarlarımızın gerekli duyarlılığı göstereceklerine inanıyoruz."

Doğrul, Altınordu maçı hazırlıklarını bugün yapacakları idmanla sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER