BÜYÜKŞEHİRİ ZORLU SÜREÇ BEKLİYOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 2014 yılının son 17 gününde 3'ü kupa ve 2'si lig olmak üzere 5 maç yapacak.

BÜYÜKŞEHİRİ ZORLU SÜREÇ BEKLİYOR
 Yönetim, ödemeler için umudu reklam ve sponsorluk gelirlerine bağladı. Lig ve kupa olmak üzere iki kulvarda mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, yoğun bir maç programına hazırlanıyor.

 Aralık ayının son 17 gününde 5 maç yapacak olan yeşil kırmızılı Diyarbakır ekibi, zorlu süreçte 14 Aralık Pazar günü ligde kendi sahasında Sarıyer'i ağırlarken, 17 Aralık Çarşamba günü kupada Eskişehirspor'la Deplasmanda karşılaşacak.

 YOĞUN MAÇ TEMPOSU

 Kobani olayları nedeniyle ertelenen Mke Ankaragücü maçının 20 Aralık'ta oynatılması planlanıyor. 23-24 veya 25 Aralık'ta kupada Galatasaray'la Diyarbakır'da karşılaşacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor , 31 Aralık'ta yine kupada bu defa İstanbul'da Galatasaray'la karşılaşacak. Yoğun maç temposu Ocak ayında önce kupa ile başlayacak, daha sonra 18 Ocak'ta başlayacak ligin ikinci yarısı ile devam edecek.

 TAKIMA ÖDEME SÖZÜ

 Kulüpte sezon başından beri yaşanan maddi sorunların aşılması için çalışma yapılıyor. Yönetimin devre arasında futbolcu alacaklarının tamamına yakınını ödemeyi planladığı kaydedildi. Bu konudaki en önemli kaynak ise kupada gruplara kalınması nedeniyle elde edilen sponsorluk, reklam ve iddia gelirleri. Yönetimin özellikle reklam konusunda önemli firmalarla anlaştığı, bu yolla kulübe ciddi rakamlarda gelir kazandırılmasının planlandığı ifade edildi.  

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2014, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER