Çatı Altında Beraber Olacağız

Bu akşam haberyirmibir’in gündeme getirdiği ‘Tek Çatı Altında Diyarbakırspor’ konusunda görüşlerini aldığımız Yeni Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Feyzi İlhanlı, açıklamalarda bulundu.

Çatı Altında Beraber Olacağız
Bu akşam haberyirmibir’in gündeme getirdiği ‘Tek Çatı Altında Diyarbakırspor’ konusunda görüşlerini aldığımız Yeni Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Feyzi İlhanlı, açıklamalarda bulundu.

Görüşmeyi doğrulayan İlhanlı, Diyarbakırspor’un borçlarından ötürü hukuken birleşmenin mümkün olmadığını tek çatı altında toplanılması düşünüldüğünü belirtti.

Sitemize konuşan İlhanlı, “ Diyarbakırspor için var gücüyle çalışan yönetici arkadaşlarımızla görüştük. Onlarda Diyarbakırspor için gece gündüz çalışıyorlar. Diyarbakırspor’un mevcut durumundan ötürü çok büyük bir yük var omuzlarında. Açık ve net olarak konuşmak gerekirse, bu yükü hiç kimse tek başına kaldıramaz. Haberinizde de belirtildiği gibi tek çatı altında ortak hareket edilmesi konuşuldu. Diyarbakırspor’un mevcut borcundan ötürü feshedilmesi konuşuldu. Eğer gerekli ortam sağlanırsa, Diyarbakırspor’un feshi ile birlikte, Yeni Diyarbakırspor çatısı altında beraber hareket edeceğiz. Amacımız, borçsuz, şeffaf, herkesin benimseyeceği, Büyük Diyarbakırspor için bir şeyler yapmak istiyoruz. Taraftarın, İdarecilerin bir olduğu bir takım yaratma düşüncesi var. Taraftar grupları beraber olacak. Tek amaç için mücadele edilmesi konuşuldu. “ 

OLURSA ORTAK YÖNETİM OLACAK

“ Diyarbakır’da da gerekli şartlar oluştuğu takdirde ortak bir yönetim ile beraber yolumuza devam edeceğiz. Görev almak isteyen arkadaşlarımıza görev vereceğiz. Neticede bu işler gönül işidir. Bizde hizmet verilmez, talep edilir. Bu işi gönülden, karşılıksız yaptığımız için talep eden herkes elini taşın altına koyabilir. Bir kez daha belirtmek istiyorum, birleşme olması hukuken mümkün değildir. Yasa gereği borçlu bir grup ile borçsuz bir kulüp birleşemez. Diyarbakırspor feshedilirse, tek çatı altında beraber bu memleketin takımını en yükseğe taşımaya çalışacağız. Bu aşamada Diyarbakırspor’da ki mevcut yönetimden arkadaşlarda Yeni Diyarbakırspor yönetimine girecek. Şeffaf bir anlayışla idaremizi sürdüreceğiz. Yeni Diyarbakırspor şirket olduğu için delege sistemini getiremiyoruz. Şirketlerde delege olmayacağından Yeni Diyarbakırspor'da da yok. Zaten şirketleşmenin amacı halka açılmaktır” diyerek sözlerini noktaladı. 

Görüşmede yer alan Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Şeyhmus Şenyiğit ise, şuanda herhangi bir açıklama yapamayacaklarını Diyarbakır’a dönünce konuyu yönetim kurulu ve taraftarlarla görüşüp kamuoyunu bilgilendireceklerini açıkladı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2013, 01:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
samet
samet - 11 yıl Önce

bence en guzeli zaten feyzi ilhanli koyu bir diyarbakirsporludur adam diyarbakirspporu seviyor böle adamlarin macinada gidilir takimida tutulur sonucta diyarbakirspor dio diyarbakirspor yasatmak icin gusel bi uygulama hepisimis diyarbakirsporun yasamasini istiyorus baska derdimiz yok bence bu mantik iyi guzel belediye ni,ye böle bisey demedi demesde zaten kendileri baska kafadan gidiyor onlar ayri takim gibi göruyıor kendilerini

SIRADAKİ HABER