Ne Düşünüyorsunuz?

Diyarbakırspor ile Yeni Diyarbakırspor yöneticilerinin bir araya gelerek, tek kulüp altında beraber hareket etme fikri Diyarbakır'da heyecanla karşılanırken, Haberyirmibir, her zamanki gibi durumu kamuoyuna soruyor.

Ne Düşünüyorsunuz?
Diyarbakırspor ile  Yeni Diyarbakırspor yöneticilerinin bir araya gelerek, tek kulüp altında beraber hareket etme fikri Diyarbakır'da heyecanla karşılanırken, Haberyirmibir, her zamanki gibi durumu kamuoyuna soruyor.

Diyarbakırspor'un feshedilerek, Yeni Diyarbakırspor ile beraber hareket etme fikrini nasıl buluyorsunuz?
 

Duygu, düşünce, önerilerinizi yazın [email protected]'a gönderin. Yayımlayalım. 

Dilerseniz sitemizde yapılan ankette de oy kullanarak fikrinizi belirtebilirsiniz.

Oy kullanmak için tıklayın

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2013, 08:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat
Murat - 11 yıl Önce

keşke olsa tek takım ile avrupa'yı hedefleyen.

Kemal Sarnıcı
Kemal Sarnıcı - 11 yıl Önce

eğer yeni diyarın başkanı bu kulüp benimdir derse olmaz. ama kente mal ederse delegasyon sistemi açarsa insanları kucaklarsa bu takım şampiyon bile olabilir

mustafa sayan
mustafa sayan - 11 yıl Önce

çok yerinde bir düşünce. hatta mümkünse bu diyarbakırspordan da kimseyi almasınlar. diyarbakırspor kirlenmiş. gırtlağa akdar batmış. yeniden canlanması gerek

Uğur yüce
Uğur yüce - 11 yıl Önce

hiç birşey diyarbakırsporumuzun yerini tutamaz. diyarbakırspor bambaşkadır. ayrıca ilhanlı da bu kente hizmet etmek istiyorsa önce gelip takımının maçlarını seyretmesi gerekir. istanbuldan diyarbakır'da ki kulüp yönetilmez. en son fadıl bunu yapmak istedi Siirtspor'u ne hale soktu.

SIRADAKİ HABER