CEVİZ’DEN BAHAR YORGUNLUĞU UYARISI

Maltepespor maçı hazırlıklarını sürdüren Diyarbakırspor A.Ş’de Gökhan Aydaş ve Serdar Cansu’nun sakatlıkları devam ediyor

CEVİZ’DEN BAHAR YORGUNLUĞU UYARISI
 Teknik direktör Mustafa Ceviz ve yardımcıları , Play-Off maçları öncesinde form düşüklüğü yaşanmaması konusunda takıma sık sık uyarılarda bulunuyor. Futbolda klasik hale gelen sezon sonu ve bahar yorgunluğuna dikkat çeken Ceviz ve ekibi, kalan iki maçı yüksek form grafiği ile oynayarak Play-Off’a forma girmeleri gerektiğini dile getiriyor.

‘PLAY-OFF İÇİN HAZIR OLMALIYIZ’

Motivasyon düşüklüğünün hedefleri olan takımlara zarar vereceği uyarısında bulunan Ceviz,”Takım olarak ligin ikinci yarısında çıkış yakaladık ve 13 hafta yenilmedik. Geçen hafta Arsin’de ilk yarı kötüydük. İkinci yarıda toparlanarak oyuna ağırlığımızı koyduk ama kazanmak için yetmedi. Kalan iki maçımızı iyi futbol ve galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Rehavete kapılma lüksümüz yok. Motivasyon ve form düşüklüğü gibi olumsuzluklar takıma zarar verir. Çünkü bizim için koca sezonun tüm emeğini yansıtacak olan 3 maçlık Play-Off var. Play-Off’a en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Bu ligde şampiyon olabileceğinin işaretlerini ikinci yarıdaki çıkışı ile bize gösteren futbolcularımıza olan inancımız tamdır.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER